Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Melek, de partea lui Hicran

Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,   Melek, de partea lui Hicran
Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, Melek, de partea lui Hicran

  Telespectatorii Kanal D2 vor avea parte de o experienta incarcata de emotie si suspans, astazi, urmarind un nou episod al serialului “Instinct de mama”, incepand cu ora 18:00.

Hicran se simte vinovata pentru suferinta pricinuita involuntar micutei Melek, atunci cand aceasta a revazut o poza celei pe care si-o amintea ca fiind mama ei, raposata sotie a lui Emre. Hicran va lua o decizie care va soca, iar Melek este cea care poate avea cel mai mult de suferit.

Aliye si Yeliz, cele care au provocat, in fapt, suferinta lui Melek, sunt extrem de bucuroase de intreaga situatie prin care trece Hicran, cele doua sunt convinse ca de acum, tanara bona nu va mai veni la conac.

Yeliz face tot posibilul ca Hicran, pe care o considera rivala in relatia ei cu Emre, sa dispara pentru totdeauna din vietile lor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Departe de uneltirile celor doua, Aliye si Yeliz, Hicran se intelege de minune cu Melek, ceea ce il bucura peste masura pe Emre.

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, povestea tulburatoare a mamei care isi cauta copilul, numai la Kanal D2.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sfatul zilei din 16 iulie 2024. O zodie are experiențe mai plăcute

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Povestea cutremurătoare a Mariei Diana, tânăra de 19 ani ucisă de un urs: ”Nu răspunde nimeni”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ce relație era, de fapt, între tânărul care o însoțea și Diana Maria! Mama fetei ucise de urs în Munții Bucegi a dezvăluit adevărul

VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt


Cookies