Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, situatie neplacuta pentru Hicran

Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”,  situatie neplacuta pentru Hicran
Astazi, la Kanal D2, de la ora 18:00, in “Instinct de mama”, situatie neplacuta pentru Hicran

Intamplari pline de neprevazut se vor derula, astazi, de la ora 18:00, intr-un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.

Yeliz continua demersurile pentru a-l face pe Emre sa-si piarda increderea in Hicran. Profitand de faptul ca frumoasa bona a pregatit o actiune la care va participa Melek, Yeliz considera ca este momentul sa treaca la fapte. Logodnica lui Emre abia asteapta sa fie martora <dezastrului> pe care il preconizeaza a se petrece.

Desi nu vrea sa recunoasca, Emre da semne ca s-a indragostit de Hicran si este in asentimentul acesteia cu tot ceea ce tine de buna crestere a fiicei lui.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Yeliz reuseste sa creeze o situatie neplacuta in care victima va deveni Melek, iar Emre, fara sa stea pe ganduri, va lua masuri drastice impotriva lui Hicran.

Nu ratati, astazi, de la ora 18:00, un nou episod din serialul “Instinct de mama”, la Kanal D2.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies