Astea sunt semnele ca vrea sa te paraseasca! Le-ai observat la el?

Astea sunt semnele ca vrea sa te paraseasca! Le-ai observat la el?
Astea sunt semnele ca vrea sa te paraseasca! Le-ai observat la el?

Ti se pare ca o duceti bine in relatia de cuplu si nu te gandesti ca el ar putea sa te paraseasca? Ai observat niste semne ciudate, dar nu le-ai dat atentie? E bine sa stii ca multe dintre ele iti pot spune ca el are de gand sa te lase singura.

Uite o lista cu anumite aspecte de care sa ti cont si care ar putea duce la sfarsitul povestii voastre de dragoste.

Este imatur-
Are o anumita varsta, dar inca se comporta ca un copil? E clar ca nu o sa aveti un viitor mare impreuna pentru ca el nu se va maturiza niciodata si nu va avea curajul sa treaca la "urmatorul pas".

Sta foarte mult cu prietenii singuri-
asta este o mare problema.

Daca a ajuns sa stea foarte mult timp in preajma prietenilor care nu au o relatie si se tem sa se implice emotional intr-una, atunci e grav. Inseamna ca aceasta viata ii face foarte mare placere, asa ca, o sa simta nevoia ca tu sa nu ii mai controlezi anumite actiuni.

Este absent din mediul online-
ascunde pozele cu tine de pe Facebook, sau isi sterge tag-urile comune? Asta e un semn clar ca a cunoscut sau ca o sa vrea sa cunoasca si pe altcineva.
Nu comunica online cu tine si nici postarile lui nu te includ, e clar, o sa plece.

Isi schimba rutina- barbatii sunt persoane care sunt acomodati cu o anumita rutina proprie si daca asta ii face sa se simta bine, atunci vor iesi cu greu din ea. O schimbare majora in stilul lui de viata poate indica faptul ca urmeaza o despartire.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies