Astea sunt zodiile care iubesc prea mult! Pun trup si suflet in orice relatie!

Astea sunt zodiile care iubesc prea mult! Pun trup si suflet in orice relatie!
Astea sunt zodiile care iubesc prea mult! Pun trup si suflet in orice relatie!

Pentru cateva semne zodiacale, lumea intreaga se invarte in jurul persoanei iubite, iar aerul devine irespirabil in lipsa acesteia.

 

RAC
Sentimentele sunt intotdeauna pe primul loc pentru nativii din Rac, care dau dovada de o sensibilitate mai mare decat orice alt semn zodiacal. Racii investesc atat de mult in relatia de cuplu, incat le este foarte greu sa stea departe de partener. Pasiunea prea intensa a Racului ii poate aduce multa suferinta.
SCORPION
Scorpionii traiesc emotii intense toate aspectele vietii, iar cele amoroase nu fac exceptie.
Determinati si adesea incapatanati, nativii acestei zodii sunt adesea posesivi si nu renunta usor la iubire. Planeta Marte guverneaza si energia sexuala, iar Scorpionii se pot lauda cu o viata amoroasa foarte intensa.
TAUR
Pasionali si senzuali, nativii din zodia Taur iubesc peste masura, iar apetitul lor sexual este, ca si al Scorpionului, urias. Cei nascuti sub acest semn cauta stabilitate in relatie si se dedica partenerului trup si suflet, iubind cu intensitate.
Problema este ca se asteapta ca si acesta, la randul lui, sa investeasca la fel de mult in relatie.
Sursa

RAC

Sentimentele sunt intotdeauna pe primul loc pentru nativii din Rac, care dau dovada de o sensibilitate mai mare decat orice alt semn zodiacal. Racii investesc atat de mult in relatia de cuplu, incat le este foarte greu sa stea departe de partener.

Pasiunea prea intensa a Racului ii poate aduce multa suferinta.

SCORPION

Scorpionii traiesc emotii intense toate aspectele vietii, iar cele amoroase nu fac exceptie. Determinati si adesea incapatanati, nativii acestei zodii sunt adesea posesivi si nu renunta usor la iubire. Planeta Marte guverneaza si energia sexuala, iar Scorpionii se pot lauda cu o viata amoroasa foarte intensa.

TAUR

Pasionali si senzuali, nativii din zodia Taur iubesc peste masura, iar apetitul lor sexual este, ca si al Scorpionului, urias.
Cei nascuti sub acest semn cauta stabilitate in relatie si se dedica partenerului trup si suflet, iubind cu intensitate. Problema este ca se asteapta ca si acesta, la randul lui, sa investeasca la fel de mult in relatie.

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies