”Aștept de foarte mulți ani acest moment.” Ce gest a făcut Loredana Groza pentru Horia Moculescu, chiar în fața publicului. Nimeni nu se aștepta

”Aștept de foarte mulți ani acest moment.” Ce gest a făcut Loredana Groza pentru Horia Moculescu, chiar în fața publicului. Nimeni nu se aștepta
”Aștept de foarte mulți ani acest moment.” Ce gest a făcut Loredana Groza pentru Horia Moculescu, chiar în fața publicului. Nimeni nu se aștepta

La Festivalul Mamaia de acum ceva timp, Loredana Groza a impresionat pe toată lumea printr-un gest admirativ către Horia Moculescu, întrucât artista a îngenuncheat pe scenă în fața compozitorului și i-a sărutat picioarele.

Într-o demonstrație emoționantă de admirație față de maestrul Horia Moculescu, cântăreața a reușit să surprindă pe toată lumea. Gestul său de la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia a constat în a se apleca și a-i săruta picioarele marelui artist, fără a se lăsa influențată de nicio restricție.

Citește și: „Era o femeie frumoasă, îi plăceau anturajul select. Avea un șarm unic.” Mariana Moculescu își amintește ultimele conversații telefonice cu Zina Dumitrescu. Ce subiect au abordat cele două pentru ultima dată

Ce gest a făcut Loredana Groza pentru Horia Moculescu, chiar în fața publicului

Această manifestare artistică are o semnificație profundă pentru artista în cauză, deoarece aici și-a făcut debutul acum 37 de ani.

La finalul Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, cântăreața a surprins pe toată lumea prin gestul său neașteptat, ignorând privirile mulțimii. Fără să ezite, și-a exprimat recunoștința și respectul față de Horia Moculescu printr-un sărut la picioare.

Compozitorul a fost onorat pentru întreaga sa contribuție la Festivalul Mamaia pe parcursul anilor. Recitalul final a fost susținut de Loredana Groza, care și-a pus amprenta asupra evenimentului, încheindu-l într-un mod care a captivat publicul și a stârnit încântarea acestuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În anul 1986, cu 37 de ani în urmă, vedeta a debutat pe scena Festivalului de Muzică Ușoară de la Mamaia. La vârsta de 16 ani, când încă nu anticipa o carieră în muzică, ea nu doar a impresionat publicul, ci a și câștigat un premiu, ceea ce face ca această întâmplare să fie deosebit de semnificativă pentru cântăreață.

Vedeta a făcut un duet cu Horia Moculescu

Pe scena Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, vedeta a avut o apariție de excepție, realizând un duet memorabil alături de artistul Horia Moculescu. Înainte de momentul mult așteptat, cântăreața a declarat că anticipa această ocazie de mulți ani, exprimându-și emoțiile puternice și susținând un scurt discurs în fața publicului.

„Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu", a spus Loredana Groza.

Citește și: „Are o funcție foarte importantă.” Mariana Moculescu este în culmea fericirii. Bruneta s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea cu zece ani

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Au fost perioade mai grele, dar nu a fost ăsta motivul pentru care nu s-au înțeles!” Nidia Moculescu a trecut prin clipe de coșmar, după ce tatăl ei a fost la un pas să își piardă viața

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies