„Aștept hotărârea instanței.” Ce spune Niculina Stoican, după ce Olguța Berbec a înaintat un alt proces împotriva ei

„Aștept hotărârea instanței.” Ce spune Niculina Stoican, după ce Olguța Berbec a înaintat un alt proces împotriva ei
„Aștept hotărârea instanței.” Ce spune Niculina Stoican, după ce Olguța Berbec a înaintat un alt proces împotriva ei

Problemele dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican continuă, așa că cele două se vor întoarce în sala de judecată.

Niculina Stoican și Olguța Berbec sunt două artiste îndrăgite din lumea folclorului, care se războiesc, însă, de câțiva ani în instanță pentru o melodie.

Niculina Stoican și Olguța Berbec, din nou în fața instanței

Citește și: „Ajută, Doamne, neamul meu de olteni!” Niculina Stoican, postare neașteptată pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că Ansamblul „Maria Tănase” urmează să fie desființat

Olguța Berbec
Olguța Berbec[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „M-am eliberat de o povară și vreau liniște. Eu am făcut tot ce am putut.” Decizie radicală a Niculinei Stoican, după desființarea Ansamblului „Maria Tănase”

Conflictul dintre Niculina Stoican și Olguța Berbec a început în anul 2021, atunci când Olguța Berbec a dat-o în judecată pentru Niculina Stoican pentru că ar fi plagiat una dintre piese.

Judecătorii au hotărât să-i dea câștig de cauză Niculina Stoican, iar melodia care ar fi fost, de fapt, plagiată, îi aparținea unui autor anonim, fiind preluată de mai mulți interpreți de-alungul timpului, printre care și de cele două. Olguța Berbec nu este de acord cu decizia instanței, susținând  că piesa îi aparține, așa că a contestat decizia finală și urmează să se întâlnească, din nou, în sala de judecată în luna aprilie.
Niculina Stoican a comentat această situație.  „Eu nu sunt în măsură să comentez acțiunile altor persoane. Ca de fiecare dată, o spun și acum, aștept hotărârea instanței.”, a precizat Niculina Stoican, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Nu există public care să mă iubească doar pe mine.” Ce spune Niculina Stoican despre victoria cu privire la proces

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Niculina Stoican a vorbit și despre decizia instanței luată în toamnă și a ținut să menționeze că ar trebui să existe mai mult respect între artiști.  “Pentru mine mulțumirea sufletească este că această expertiză a dovedit că este folclor și învățămintele pe care ar trebui să le tragem sunt că nu trebuie să ne atribuim lucruri dincolo de ceea ce este real.

Încă o dată, tu poți să-ți atribui toate drepturile pe varianta pe care tu o deții, pentru că asta înseamnă folclor. În rest, cred că este loc pentru noi toți, de altfel noi ne întâlnim în spectacole și cântăm în spectacole, nu am văzut pe nimeni să spună nu mai cântați, să nu mai cânți tu sau tu niciodată. Publicul ne iubește pe toți. Nu există public care să mă iubească doar pe mine.
Cine crede lucrul acesta are el o problemă și nu publicul care îl iubește. Pe mine mă pot plăcea oamenii, dar pot să le și displac, este sănătos, este normal să fie așa. Nu mă poate plăcea toată lumea și atunci nu cred că trebuie să ne luptăm pentru dragostea publicului. Publicul știe să iubească și iubește mulți interpreți. Trebuie doar să ne respectăm, să respectăm normele prin care să trăim împreună, pentru că nu pot trăi doar eu pe Pământ”
,
a declarat Niculina Stoican, în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„M-am eliberat de o povară și vreau liniște. Eu am făcut tot ce am putut.” Decizie radicală a Niculinei Stoican, după desființarea Ansamblului „Maria Tănase”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies