Asteptarile logodnicei in devenire vs. realitate – ce inel o poate surprinde?

Asteptarile logodnicei in devenire vs. realitate – ce inel o poate surprinde?
Asteptarile logodnicei in devenire vs. realitate – ce inel o poate surprinde?

Nimeni nu iti poate spune cu adevarat prin ce experienta definitorie si complexa treci cand esti in cautarea unui inel de logodna. Asa cum nimeni nu te poate pregati pentru provocarile vietii, se pare ca nici de aceasta data nu avem un ghid. Un lucru este cert, barbatii se regasesc adesea in mijlocul unei furtuni: se lasa purtati de val, incearca sa inteleaga ce si-ar dori iubita, incearca sa respecte si un trend.

Nu de putine ori se si intampla ca viitoarea mireasa sa nu agreeze tipul de inel ales. Desigur, nici asta nu iti va spune nimeni, pentru ca nu este tocmai ceva de laudat. Asa ca intelege perfect daca aveti nevoie de un ghid; il gasiti numaidecat in cadrul magazinului online www.diamag.ro. Din fericire, un astfel de exemplu salveaza numeroase iubite de la dezamagirea de a se regasi cu un inel mai putin placut pe deget si totusi spunand “Da”, sperand ca o  a doua tentativa sa fie reusita.

Diamag, diamante si inele pretioase

Parca intuitiv, in numele barbatilor care isi cauta aliatul perfect pentru cererea ce va urma, Diamag vine cu o solutie de nadejde: diamante, inele pretioase si posibilitatea de a lucra personalizat. Asta inseamna ca se poate alege orice detaliu despre inelul de logodna, se poate grava si adauga o piatra de genul diamantului, fix asa cum ar intui logodnicul ca si-ar dori logodnica.

Acest tip de magazine online se inscrie in randul celor moderne, ca o solutie pe piata actuala. Cu alte cuvinte, aduce usurinta de alegere, chiar din cadrul magazinului ce sta la un click distanta. Pe cat de simplu se poate realiza totul, pe atat de serioasa este treaba. Pentru ca diamantele oferite vin la pachet cu certificarea ce le atesta originalitatea si calitatea.

Deci, ce trebuie sa stie un viitor logodnic? Ca asteptarile sunt inalte.

Ce isi doreste ea versus ce poti face tu pentru ea? Iata cateva sugestii din randul celor care au experimentat deja acest episod:

  • Alegi pentru tine sau pentru ea? Nu este de ajuns efortul in sine, asa ca orientarea trebuie sa fie in mod exclusivist catre viitoarea logodnica. Este vorba de preferintele ei si mai apoi de fericitul caz de a gasi ce i se potriveste. Ori cu metale pretioase si pietre pe masura nu ai cum sa dai gres. Alege din start o inalta categorie de produse.
  • La inceput, toate diamantele i se par la fel. Coplesit de marea de optiuni, asa cum spre exemplu se gaseste in cadrul magazinului online diamag.ro, la inceput cautarile par a fi rasplatite doar cu… mai multa confuzie. Desigur, la o atenta analiza, chiar si ochiul nepriceputului in domeniu isi da seama ca exista diamante rotunde, ovale, princess cut si care prezinta o varietate de detalii, de la taietura la claritate si culoare.
  • Crezi ca personalizarea este costisitoare? Mai degraba se poate spune ca este rentabila. Daca te vei baza pe un magazin de incredere si cu o gama vasta de inele, vei descoperi ca singurul stil unic este acela prin care iti pui amprenta chiar tu asupra bijuteriei. La Diamag poti chiar sa il gravezi, cu costuri incluse la achizitie, livrare gratuita, chiar si o cutie speciala. Sau il poti redimensiona, cand emotiile te mai lasa isi iti dai seama ca nu ai marimea potrivita inca. Tot gratuit este si acest serviciu.
  • Tine minte: inele ii poate oferi oricine, insa pretuirea in sine si un inel unic vin numai din “puterea” diamantelor si in general din pretuirea pusa pe seama metalelor de clasa superioara. Si daca ai decis sa mergi pe acest drum, o simpla privire nu face selectia. Invata despre cei 4C specifici definitiei diamantelor: carate, culoare, claritate si cut/taietura.

Avand o piata de profil cu acces mai facil ca oricand la astfel de surse, alegerea inelului care sa o surprinda are nevoie doar de o completare: de stil, de idee, de mod aparte de a-l oferi.

Cauti un inel de Iogodna deosebit? Pana sa il gasesti si sa bifezi cu succes aceasta misiune te vei simti epuizat. Dar implicarea ta nu este la final.

Mizeaza pe un diamant, dar innobileaza cererea cu emotia specifica momentului. Arata-i pretuirea prin prezenta nestematului ales. Si las-o fara cuvinte, prin insasi frumusetea inelului oferit. Acestea sunt asteptarile ei. Care este realitatea ta?



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mihai Voropchievici: Karma in dragoste in functie de zodie! Patru zodii sunt agresive, patru se ataseaza posesiv, alte patru ignora si ranesc!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies