Astrele iti spun cum faci sex in functie de zodie!

Astrele iti spun cum faci sex in functie de zodie!
Astrele iti spun cum faci sex in functie de zodie!

Te consideri o fire pasionala? Iti place sexul tandru? Uite ce spun astrele despre felul in care faci sex.

Berbec- Nativul nascut in zodiac Berbec este unul dintre cele mai pasionale semne astrale, fiind considerat uneori chiar vulgar. Ii place sexul scurt si intens in locuri extravagante.

Taur- Acest semn vrea sa simta fiecare moment din timpul actului sexual. Este romantic, iubeste placerea si adora sa faca sex in medii relaxante.

Gemeni- Din punct de vedere sexual, nativul din zodia Gemeni este foarte curios si dornic sa incerce lucruri noi de fiecare data.

Nu este neaparat un sentimental, dar are nevoie de sentimente pentru a-si trai experientele sexuale la intensitate maxima.

Rac- Daca ai parte de un Rac inseamna ca experientele tale sexuale sunt incarcate cu mult romantism. Insa, nu este exclus ca din cand in cand sa ai parte si de sex salbatic, fiindca Racul are multe fantezii pe care vrea sa le puna in practica.

Leu- Regele zodiacului adora sa fie in centrul atentiei, sa primeasca multa iubire si sa fie surprins, mai ales in materie de sex.

Fiind un semn de foc este extrem de pasional, dar in acelasi timp este si destul de exigent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara- Nativul din zodia Fecioara este meticulos si cauta perfectiunea chiar si in pat. Mai exact, acest semn zodiacal isi impune propriile reguli, care daca nu sunt respectate, nu este fericit.

Balanta- Unei Balante ii place atmosfera romantic si se adapteaza cu usurinta la nevoile partenerei. Acest semn zodiacal este multumit doar cand partenera se afla pe aceeasi lungime de unda cu el cand vine vorba de experientele sexuale.

Scorpion- Nativul acestei zodii nu vede o relatie reusita daca nu exista sex de calitate. Sexualitatea Scorpionului este pentru multi inacceptabila, mai ales pentru ca este pasionat de jocurile de putere.

Sagetator- Pentru acest nativ, sexul este o aventura spontana. Din cand in cand, Sagetatorul isi impune regulile, cu toate ca in general este o fire generoasa.

Capricorn- Unui Capricorn ii place si sa domine, dar si sa fie dominat in pat. Pentru el trebuie sa existe un echilibru, altfel nu poate spune ca are parte de o viata sexuala asa cum isi doreste.

Varsator- Uneori, nativul acestei zodii lasa impresia ca nu are un apetit sexual ridicat, insa de fapt el adora partidele fierbinti de sex. Este destul de greu de satisfacut si asta pentru ca tot timpul este in cautare de senzatii noi.

Pesti- De obicei, acest semn zodical cauta pe cineva cu care sa se inteleaga de minune pe toate planurile.

Altfel, sexul fara dragoste nu il implineste, fiindca adora sa fie seducator, pasional si romantic.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies