Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții. Ce se va întâmpla în 2021

Jessica Adams
Jessica Adams, femeia care a prezis pandemia

Femeia a prezis data exactă când a început pandemia de coronavirus. Iată ce se va întâmpla în anul 2021.

O astroloagă din Marea Britanie, care a prezis în mod corect apariția unei pandemii anul acesta, a făcut o nouă serie de predicții pentru următorii ani, iar veștile nu sunt deloc bune.

Jessica Adams, în vârstă de 56 de ani, a renunțat la viața sa, pentru a se muta în Tasmania. Femeia locuia în Londra, însă a decis să își înjumătățească orele de lucru, să își anuleze toate evenimentele și întâlnirile și să se mute în cealaltă parte a Globului, acolo unde locuiește cu doi câini și cu o găină.

„Știam că va veni ceva. Mi-am urmat propriile sfaturi. Am fost foarte atentă. Uneori trebuie să suni clopoțelele de alarmă și asta am făcut eu”, a povestit ea.

Jessica Adams
Jessica Adams a prezis pandemia de coronavirus[Sursa foto: Captură YouTube]

Acum un an, Jessica Adams și-a avertizat cei trei milioane de urmăritori că planeta va fi lovită de un virus, oferind și o dată: 10 ianuarie 2020. Pe 10 ianuarie 2020, în Wuhan a fost confirmat primul deces din cauza Covid-19.

„Am vrut să avertizez oamenii despre pensiile lor, economii, împrumuturi și să le spun să se pregătească pentru că lumea se va întoarce pe dos”, a declarat ea.

Citeste si: Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

La începutul acestui an ea a mai prezis o „surpriză în octombrie”, legată de alegerile prezidențiale din SUA, care ar putea însemna „căderea lui Trump”.

„Surpriză în octombrie? Vedem acest ciclu când președinți, prim-miniștri, premieri și senatori sunt înlăturați de la putere prin vot. Se îmbolnăvesc și demisionează”, a scris ea. Și în acest caz ea a ales o dată cheie- 1 octombrie- care a fost și ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid-19.

În plus, Jessica Adams a mai prezis ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, precum și ruptura dintre cei doi prinți, William și Harry.

Harry a renunțat la titlul regal în urmă cu câteva luni și s-a mutat în Statele Unite ale Americii cu familia sa.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, despre coronavirus: "În trei luni se va descoperi tratamentul"

Pentru următorii ani, Jessica Adam a făcut mai multe predicții. Despre pandemie, aceasta spune cp nu va exista un vaccin eficient împotriva Covid-19 și că vom învăța să trăim cu virusul, așa cum s-a întâmplat și cu SIDA.

Despre alegerile din SUA, femeia crede că vor fi un dezastru și că vor fi amânate până pe 20 noiembrie 2020, din cauza unor procese în instanță. În plus, aceasta crede că liderul de la Casa Albă nu este Trump și nu este republican, ceea ce înseamnă că Joe Biden va fi următorul președinte.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cât despre schimbările climatice, Jessica Adams a prevăzut că se va încheia criza climatică în anul 2026, iar actrivista Greta Thunberg va reveni la viața sa obișnuită.

Anul 2021 va fi unul divers și va fi vorba despre comunitate și egalitate, despre feminism și femei și despre persoanele de culoare.

 

 

Sursa: Daily Mail.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Carmen Harra, mesaj îngrijorător pentru români: „Oamenii se vor revolta din nou”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies