Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. O zodie face multe schimbări la locul de muncă!

horoscop saptamanal 16 22 mai 2022
Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscop săptămânal 16 - 22 mai 2022. O zodie face multe schimbări la locul de muncă!

Consultă horoscopul săptămânal 16 - 22 mai 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Astrolog Ana Maria Ticea: “Nativii unei zodii au probleme în relaţia de cuplu.”

Horoscopul săptămânal 16- 22 mai 2022 oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală aduce noi transformări şi schimbări pentru mulţi nativi.

Astrologul Ana Maria Ticea oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 – Berbec

Eliberează-te de greutățile și îndoielile care te-au copleşit.

O relație sănătoasă are nevoie de încredere și dăruire încă de la început. Nu crede că ești superior celorlalți... trebuie să arăți mai mult respect. Este o săptămână în care vei face mai multe calcule financiare şi trebuie să te raportezi corect la cheltuielile viitoare.

horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Taur

Cineva poate apărea în viața ta și această persoană va putea să-ți schimbe întreg destinul.

Este o săptămână în care iți va fi ușor să iei decizii importante. Unii nativi ai zodiei Taur poartă anumite negocieri alături de parteneri. Ar trebui să vă finalizați sarcinile mai bine decât o faceți în prezent. Încercați să rămâneți aproape de cei dragi și evitați certurile în familie. Numai dialogul va rezolva problema.

Citeste si: Femeia TAUR. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Gemeni

Nimic nu poate fi mai important decât să susții ceea ce îți dorești. Construiește mereu o relație bazată pe respect și sentimente. Unele temeri și griji îți pot alunga liniștea. Unii nativi ai zodiei Gemeni se vor elibera de trecut şi se vor detașa de tot ceea ce nu le mai este necesar.

Dacă treci prin unele probleme în relația de cuplu, ai grijă să nu dai vina pe partenerului tău de viaţă. Încercați să rezolvați problemele.

  Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Rac

Îndepărtați-vă de oamenii toxici în această perioadă. Nativii zodiei Rac iau decizii importante şi simt nevoia de a face curăţenie. În relațiile de colaborare se gândesc cu cine să păstreze relația şi cu cine nu.

Știi să observi și să profiți de anumite șanse care ţi se oferă în această perioadă. Investește într-o activitate care te face să te simți mai entuziasmat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 15 MAI 2022. Află ce zodie are noroc în dragoste

Horoscopul săptămânal 16- 22 mai 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

horoscop cu ana maria ticea

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Leu

Ai grijă să nu dai vina pe partenerul tău de viață dacă te afli în mijlocul unor eșecuri. Asigură-te că nu iei decizii nepotrivite şi gândește-te mai mult la viitor. Nativii zodiei Leu, nu trebuie să mai aibă regrete față de trecut.

Eliberați-vă de tot ce a fost nepotrivit pentru voi şi priviți cu încredere spre viitor.

Leii pot avea probleme cu sănătatea. Iritațiile la nivelul ochilor sau ale unor mucoase vă pot face să simțiți disconfort în această perioadă.

Citeste si: Horoscop 17 MAI 2022. Află ce zodie reușește să își atingă obiectivul

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Fecioară

Te afli într-un moment critic în plan profesional. Este posibil să aveți o atitudine agresivă și veți avea tendința să le arătați celor din jur acest lucru. Unii nativi ai zodiei Fecioară se vor afla în situația in care nu se mai pot concentra.

Încercați să vă controlați, deoarece acest comportament poate crea și mai multă tensiune în jur. Încearcă să te calmezi și să nu te gândești la soluții pentru problemele tale.

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Balanță

S-ar putea să aibă loc unele neînțelegeri în relația ta de cuplu, care se transformă într-o furtună. O conversație sinceră va schimba totul. Nativii zodiei Balantă trebuie să fie atenţi la cheltuieli. Nu vă bazaţi pe banii altor persoane şi gândiţi-vă cum puteți câștiga nişte bani în plus.

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Scorpion

Concentrează-te pe lucrurile importante şi disciplinează-te mai mult. Rezultatele bune sunt pe cale să sosească după atât de mult efort. Bazați-vă mai mult pe planurile voastre şi nu pe ale altora.

Nativii zodiei Scorpion trebuie să fie mai hotărați în tot ceea ce îşi doresc să facă în această perioadă.

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Săgetător

Cineva foarte special te veghează în secret pentru că este îndrăgostit.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Există posibilitatea de a face unele greșeli la locul de muncă. Nativii zodiei Săgetător trebuie să fie mai eficienţi în viaţa lor şi să se raporteze mai bine la situaţiile care apar. Îndeplinește-ți fiecare sarcină cu atenție și nu risca mereu, cu propuneri îndrăznețe care nu au fost încă testate.

Sănătatea poate fi o problemă în această perioadă. Acordați atenție oaselor și articulațiilor.

Citeste si: Horoscop 16 MAI 2022. Află ce zodie devine mai rezervată

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Capricorn

Sunteți implicat într-un proiect complex. Aveți răbdare, pentru ca totul ar trebui să iasă conform planului. Încercați să vă îmbunătățiți abilitățile. Renunţaţi la anumite planuri şi persoane care nu mai corespund cu ce vă doriţi. Acesta este momentul bun să te organizezi mai bine și să iei o decizie importantă la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Vărsător

Nu lăsa invidia și critica să rupă o legătură puternică și frumoasă în relaţia de cuplu. Te așteaptă o mare oportunitate de a schimba ceva important din viaţa ta. Evită să te pui mereu pe primul plan și să crezi că ești întotdeauna o prioritate. Nativii zodiei Vărsător se simt obosiţi şi frustraţi, mai ales la locul de muncă. Eliberați-vă de obligaţii şi sarcini care nu vă aparţin.

Citeste si: Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

Horoscop săptămânal 16- 22 mai 2022 -Zodia Pești

Învață să analizezi lucrurile și să te pui pe primul loc. Prea multe intrigi te vor face să te simți neputincios în anumite privinţe. Este bine să vorbești cu superiorul tău despre cum te simți în această perioadă.

Nativii zodiei Peşti au multe drumuri de făcut în această săptămână.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulți horoscopul săptămânal şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Numarul destinului. Prin cifra destinului putem obține o mulțime de informații despre noi înșine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies