Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022. O zodie are discuţii aprinse în relaţia de cuplu!

Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 2  - 8 mai 2022. O zodie are discuţii aprinse în relaţia de cuplu!
Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022. O zodie are discuţii aprinse în relaţia de cuplu!

Consultă horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022, al astrologului Ana Maria Ticea şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii fac economii importante sau cursuri de perfecgtionare profesională.

Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022 al astrolugului Ana Maria Ticea oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală oferă multă intuiţie, acţiune în multe demersuri şi hotărâre în plan sentimental.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 – Berbec

Ești foarte confuz în unele situaţii legate de bani. În aceasta săptămână, Berbecii pot avea discuţii aprinse de la bani. Revizuiți ceea ce doriți să faceţi cu bugetul şi realizaţi un calcul al cheltuielilor pe care le cunoaşteţi deja. Săptămână perfectă pentru noi întâlniri. Mulţi nativi îşi doresc un nou început în planul profesional sau chiar o recalificare. Veţi fi predispus la dureri de dinți și ar fi bine să aveţi grijă la alimentaţie.

Evitaţi să consumaţi dulciuri.

Citeste si: Horoscop TAUR mai 2022. Nativii Taur sunt pregătiți să acționeze

horoscop saptamanal
Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Taur

Nativii zodiei Taur au discuţii aprinse în relaţia de cuplu. Sunteţi un exemplu pentru mulți oameni care va admiră munca şi vă puteţi gândi la noi parteneriate.

Petreceţi mai mult timp alături de prieteni. Realizaţi unele economii dacă aţi câştigat mai mult.

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Gemeni

Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Nativii zodiei Gemeni au nevoie de mai multă odihnă. Au o dorinţă mare de relaxare şi se gândesc mult la concediu.  La locul de  muncă, gândiţi-vă la alte strategii care să vă ajute mai mult în ceea ce doriţi să realizaţi.

Investiţi în voi, astfel încât să vă puteţi simţi mai împliniţi. Unii nativi ai zodiei Gemeni primesc cereri în căsătorie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop Gemeni MAI 2022. Unii nativi vor beneficia de o nouă sursă de venit

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Rac

Dacă te gândești să mergi mai departe într-o relație toxică, poate fi cea mai mare greşeală pe care o faci. Investiți doar în ceea ce vă doriți amândoi, fără să vă pierdeți timpul sau să vă amăgiți. Se apropie schimbări drastice la locul de muncă. Fii pregătit să ai noi strategii în planul de lucru. În această săptămână, evită să consumi alimente cu prea multe condimente. Nativii zodiei Rac se gândesc mai mult la ei înşişi.

Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Leu

Trecutul continuă să te bântuie şi îţi doreşti mereu mai multă odihnă. Este timpul să faci tot ce trebuie, pentru a uita o persoană care nu-ţi dă pace.

Găseşte soluţii pentru tine însuţi, mai ales pentru a ieşi din rutină. Unii nativi ai zodiei Leu îşi schimbă casa.

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară primesc multe complimente şi îşi doresc să fie înţeleşi. Te afli într-un moment de ascensiune și îţi doreşti să comunici mai mult. Fii echilibrat și nu te lăsa condus de oameni care vor să te întoarcă împotriva celor pe care îi iubești.

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Balanță

Veți avea o discuție cu cineva special, dar amintiți-vă că nu aveți întotdeauna dreptate. Balantele trebuie să pună lucrurile la punct şi să aibă o perioadă în care fac curăţenie. Ajută oamenii, așa cum ai fost ajutat şi tu atunci când ai avut nevoie. Multe persoane vor învesti în proiecte noi.

Citeste si: Horoscop Scorpion MAI 2022. Unii nativi vor avea parte de venituri financiare suplimentare

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Scorpion

Relația ta va fi în armonie și ar trebui să te bucuri de această săptămână de liniște. Scorprionii au nevoie, în schimb, de mult suport din partea oameni lor dragi. Sunt stresaţi la locul de muncă şi caută soluţii pentru a rezolva probleme grele. E timpul să iei o pauză şi să te gândeşti mai mult la tine, poate o schimbare de look ar fi binevenită.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscopul săptămânal 2 - 8 mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Săgetător

Săgetătorii au nevoie de o perioadă de linişte şi suport emoţional. Investește în tine şi studiază mai mult. Realizaţi cheltuieli cu multă prudență și responsabilitate. Nu pierdeți controlul asupra economiilor. Aveţi grijă de voi și evitaţi să vă gândiţi mereu la trecut.

Citeste si: Horoscop Capricorn MAI 2022. Nativii zodiei Capricorn încep să-și corecteze greșelile

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Capricorn

Nu-ți fie rușine să recunoști că ai şi zile mai puţin plăcute. Nativii zodiei Capricorn au nevoie de susţinere şi de a renunţa la tot ceea ce a fost în trecut. Schimbările săptămânii vor aduce bucurie pentru multe persoane. Încearcă să dormi mai mult și fii atent la alimentaţie.

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Vărsător

Veți putea împărtăși secrete cu oameni de încredere. Concentrează-te pe o perfecţionare profesională şi mai ales pe partea financiară. Nativii zodiei Vărsător trebuie să comunice mai mult. Multe persoane vor avea realizări personale neaşteptate. 

Horoscop săptămânal 2 - 8 mai 2022 -Zodia Pești

Un moment favorabil pentru a fi împreună cu cei dragi, prietenii sau familie. Vin veștile bune! Nativii zodiei Pesti trebuie să caute soluţii şi au nevoie de suportul celor apropiaţi. Sunt creativi şi pot avea şansa de a avea o promovare. Evită neînțelegerile de orice fel!

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Fecioara MAI 2022. Unii nativi vor avea parte de o mărire de salariu

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies