Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 9  - 15 mai 2022. O zodie îşi poate schimba casa

horoscop saptamanal
Astrolog Ana Maria Ticea: Horoscopul săptămânal 9  - 15 mai 2022. O zodie îşi poate schimba casa

Consultă horoscopul săptămânal 9  - 15 mai 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unei zodii renunță la locul de muncă pe care-l au in prezent.

Horoscopul zilei de săptămânal 9 - 15 mai 2022 oferă câteva descrieri generale.

Conjunctura astrală ajută la revizuirea unor situaţii din trecut şi oferă noi începuturi.

Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 – Berbec

Agitația inutilă destabilizează atmosfera din relaţia de cuplu.

Fiţi atenți pentru că  gelozia pot genera conflicte. Nativii zodiei Berbec îşi doresc schimbări majore în viaţa lor. Sunt mult mai curajoși şi dornici să experimenteze lucruri noi. Săptămâna o să aibă noi sarcini importante de realizat ce implică multe drumuri. Multe persoane vor avea de refăcut acte.

Citeste si: Horoscop chinezesc 14 MAI 2022. Află ce zodie se va deconecta de stres

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Taur

S-ar putea să întâlnești pe cineva care  îți va face picioarele să tremure.

Profită de ocazie pentru a demostra că poţi face lucruri în planul financiar. Anumite demersuri financiare din trecut încep să prindă contur. Recalculează bugetul şi retrage-te dacă simţi că sunt alte oportunităţi care nu îţi sunt benefice. Atmosfera de la locul de muncă nu va fi atât de plăcută, pe cât ți-ai dori, deoarece s-ar putea să te confrunți cu niște situații dificile.

Încearcă să nu te enervezi pentru lucruri mărunte.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Gemeni

Noroc în dragoste! Nativii zodiei Gemeni îşi schimbă gândirea şi tactica de lucru. Investește mai mult în afacerea ta sau în locul de muncă. Multe persoane îşi vor schimba prietenii şi vor renunţa la anumite relaţii toxice. Evită lenea și creează obiceiuri mai dinamice între tine și familia ta dacă vrei anumite schimbări.

Citeste si: Cum este bărbatul RAC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

horoscop saptamanal kfetele

  Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Rac

Cineva special te veghează în secret. Nativii zodiei Rac sunt focusati pe carieră şi creativitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Privește în jurul tău şi fii atent cum să te poziționezi în fața superiorilor tăi. Ai grijă la stilul de viață pe care il ai in prezent. Multe persoane îşi regândesc strategiile.

Horoscopul săptămânal 9 - 15 mai 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Citeste si: Cum să cucerești un bărbat din zodia Pești. Nativii care se retrag în lumea lor

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Leu

Fii contrat în această nouă săptămână pentru că un lucru important o să ţi se întâmple. Nativii zodiei Leu vor face anumite progrese şi încearcă lucruri noi. Analizați posibilitățile de a studia mai mult și de a obține un loc de muncă mai bun. Mulţi nativi pot schimba locuinţa sau fac modificări majore în casă.

Începe să faci ceva diferit pentru a ieşi din rutină.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Fecioară

Ori de câte ori te simți provocat sau contrazis de cineva, răspunzi cu pe un ton ridicat. Mai devreme sau mai târziu, acest comportament va duce la o mare ceartă. Evitați argumentele inutile şi gândiţi-vă mai mult la intimitate. Nativii zodiei Fecioară vor avea noi începuturi şi îşi doresc să se distreze mai mult.

Încearcă să fii mai flexibil în acesta săptămână. Mai multă organizare ar trebui să existe la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Balanță

Fii sincer cu partenerul tău  de viaţă şi spune-i tot ceea ce te deranjează.

Nu vă fie frică de reacții negative pentru că puteţi găsi soluţii. Multe persoane se vor gândi tot mai mult la o nuntă sau la noi parteneriate.

Fii mai practic și acordă mai multă atenție detaliilor sau calculelor financiare. Acest lucru ar putea face diferența în această săptămână. Ai grijă de articulații şi nu realiza prea mult efort fizic.

horoscop saptamanal 9 15 mai 2022

Citeste si: Semne că vrea o relație serioasă în funcție de zodie

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Scorpion

Ai grijă la tensiunea din relaţia de cuplu. Multe lucruri trebuie regândite pentru a găsi soluţii optime pentru tine. Mulţi nativi ai zodiei Scorpion sunt creativi şi vor începe noi proiecte la serviciu. Fii atent la schimbările riscante şi analizează situația actuală a banilor. Scoprionii au nevoie de afecţiune şi mai multă iubire.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Săgetător

Săgetătorii pot primi un cadou impresionant. Mulţi nativi vor relua legături cu persoane din trecutul lor şi îşi vor declara iubirea. În această săptămână pot apărea niște certuri la locul de muncă. Încercați să nu fiți prea entuziasmați de anumite rezultate, pentru că vin lucrurile neprevăzute care vă dau peste cap situaţiile. Unele persoane pot primi o veste legată de familie sau copii.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Capricorn

Săptămână va fi  plină de suișuri și coborâșuri.

Va trebui să fii mai flexibil cu familia sau partenerul de viaţă. Nativii zodiei Capricorn pot schimba locuinţa  sau locul de muncă. Sunteți înclinat să vă asumați prea multe proiecte simultan. Nu acumula atâtea regrete cu privire la trecut, deoarece acest lucru nu va face decât să agraveze relația ta amoroasă actuală. Noi întâlniri cu vechi prieteni o să vă bucure!

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Vărsător

Îți vei putea spune partenerului de viață exact ceea ce dorește să audă. Nativii zodiei Vărsător vor face multe drumuri şi îşi regândesc deciziile luate în trecut. Dacă nu mai sunt fericiţi la locul de muncă, vor lua decizia de încheia colaborarea.

Succesul nu vine fără efort. Concentrează-te pe ceea ce îşi doreşti cu adevărat să se întâmple.

Horoscop săptămânal 9 - 15 mai 2022 -Zodia Pești

Nu te simți obligat să oficializezi o relaţie care nu merge sau să începi o nouă poveste de dragoste. Problemele pe care le întâlniți pot părea imposibil de rezolvat. Nativii zodiei Peşti trebuie să îşi facă noi strategii de lucru, planificări sau calcule financiare.

Încercați să adoptați o abordare nouă și să acceptați sfaturile colegilor voştri. Concentrează-te pe ceea ce te deranjează și încearcă să-ți optimizezi timpul de lucru. Evitați frământările ce au legătură cu lucruri din trecut.

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum este bărbatul RAC în pat. Ce să îi șoptești la ureche pentru a-l incita

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies