Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare!
Astrologul indian care a prezis pandemia de coronavirus face o nouă predicţie cutremurătoare! "Ar putea aduce omenirii dezastre"

Abhigya Anand prezice noi catastrofe! Astrologul indian a făcut, de curând, un anunţ cutremurător.

Astrologul indian care susţine că a prezis pandemia de coronavirus a făcut, în ultima vreme, mai multe declaraţii conform cărora omenirea ar urma să fie copleşită de catastrofe. Tânărul spune că vom fi loviţi de dezastre şi, din păcate, nu are prea multe veşti bune pentru umanitate.

Abhigya Anand prezice noi catastrofe! "În special, luna februarie 2021 ar putea aduce omenirii dezastre" 

După 20 noiembrie, Jupiter și Saturn intră în zodia Capricornului, un lucru despre care astrologii spun că este foarte periculos. Anunță boli cumplite, moarte și pericole maxime. După 20 decembrie, cele două planete vor intra în conjuncție, ceea ce va agrava situația mondială. Din decembrie 2020 până în martie 2021 se va întampla ceva. Nu se știe încă ce, dar va afecta omenirea. În special, luna februarie 2021 ar putea aduce omenirii dezastre ”, a spus Abhigya Anand în filmulețul său.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Carmen Harra nu are iubit! Prezicătoarea e văduvă de 10 ani si a prevestit moartea soțului ei

Când crede Carmen Harra că vom scăpa de pandemie?

Foarte multe persoane se întreabă când vom ajunge la finalul pandemiei de coronavirus, iar Carmen Harra- cea mai cunoscută clarvăzătoare din România, a realizat o previziune, în cadrul căreia a dezvăluit momentul în care vom scăpa de COVID-19.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Carmen Harra, dezvăluiri uluitoare despre moartea lui Costin Mărculescu! Ce i-a spus prezicătoarea lui Cristi Brancu

Potrivit celebrului parapsiholog, pandemia de coronavirus se va sfârși în primăvara anului viitor. De asemenea, Carmen Harra a prezis și că virusul își pierde treptat din putere, pierzându-și din intensitate și gradul de infectare, deopotrivă.

Citeste si: Carmen Harra, previziune șocantă despre noul coronavirus: „Vaccinurile nu vor găsi soluția”

”Această pandemie va ajunge la un sfârșit poate înspre primăvară. Virusul își pierde din intensitate, se răspândește, dar nu mai are puterea pe care o avea,” a dezvăluit celebra clarvăzătoare Carmen Harra.

Citeşte materialul integral AICI



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Despre oboseala cronică, la "Follow us": "Oricât am dormi, oricât am încerca noi să ne reglăm singuri, nu vom obține acele beneficii pe care ni le dorim"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Horoscop zilnic, 10 septembrie 2024: Zodia care va avea parte de ghinion, situații dificile și emoții puternice

VIDEO Ce explicație oferă Antoni și Moldo, în momentul în care Antoni a fost surprins într-o fotografie, în prezența unei tinere. “Se vede că îmi întoarce obrazul să o pup.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies