Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE

Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna:
Astrologul Ioan Burculeţ a fost in moarte clinică. Întâmplarea care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna: "Mi-am văzut trupul pe masă si pe doctori aplecaţi asupra mea. Eu eram in picioare, în spatele lor". Povestea reală care te va pune pe gânduri GALERIE

Astrologul Kfetele.ro, Iona Burculeţ, ne-a povestit, în exclusivitate, experienţa lui din moarte clinică. Cuvintele şi întâmplările te vor pune pe gânduri şi vei realiza ca nimic nu este întâmplător.

Deseori intamplarile din viata noastra ne schimba modul de a privi si a gandi lucrurile si circumstantele din jurul nostru. Sunt convins ca nu sunt singurul care a trait un asemenea eveniment in viata lui si ca mai sunt si altii!

   Vara anului 2015, luna Iunie. Ma pregateam pentru interventia chirurgicala care avea sa aiba loc doar peste doua zile. Si totusi inainte de a ajunge in capitala la spital, traisem o experienta pe care nu mi-o pot explica nici in ziua de astazi.

   Era o superba zi de vara si ma pregateam sa urcam cu masina in locul de unde imi reveneam de fiecare data, asta pentru ca altitudinea imi alina din suferinta si durerea. Presiunea intracraniana isi facea de cap datorita afectiunii cervicale care pusese stapanire pe proasta circualtie a lichidului cefalorahidian si care mai mereu spre suprinderea medicilor, deseori ramenea blocat datorita meliopatiei maduvei la nivelul cervical.

   Impreuna cu prietena mea, care statea pe scaunul din dreapta, conduceam masina desi ma resimteam. Urma sa urc dealurile Bisericaniului. La un moment dat, am vrut sa o las pe ea sa conduca, insa ceva imi spunea sa raman eu la volan. Nu stiu de ce. Asa am facut! Urcam si pe masura ce urcam, parca starea de rau se ameliorase. Asta tinand cont ca medicul si personalul de pe sectia reumatologie a Spitalului Judetean Piatra-Neamt au depus toate eforturile sa nu mai resimt durerile si starea de rau.

Imi aduc aminte cum toata saptamana mergeam la pranz sa ma rog ca orice om. Nu imi era teama, friica, sau sa fi avut dorinta. Era doar o stare de alinare a durerii. Nu prea am eu treaba cu biserica, insa momentele acelea imi faceau bine. Trebuie sa recunosc ca nu sunt omul evalvios si care sa petreaca mult timp intr-o biserica. Si totusi excursia mea in Insula Eghina imi prinsese bine.
Parca vedeam lucrurile si aspectele vietii altfel. Ceva acolo s-a intamplat. Ce? Nu stiu, dar am venit altul. VEZI SI GALERIA FOTO.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Astrologul Ioan Burculet: Vibratiile si aspectele Saptamanii 1 - 7 Octombrie 2018

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies