Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort" | DEZVALUIRI

Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort
Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort" | DEZVALUIRI

Astrologul Ioan Burculet a descris ce destin va avea casnicia dintre fostul principe Nicolae cu Alina, din perspective astrale. Sfatul celebrului astrolog este ca ei sa nu dea curs provocarilor.

Astrologul sustine ca desi cuplul va fi iubit, apreciat de cei din jur, destinul nu va permite ca ei sa ajunga acolo unde probabil isi doresc cel mai mult: in Familia Regala.

Astrologul Ioan Burculet face referire in comentariul sau la o persoana care pare ca are putere sa intervina in destinul cuplului, fara a specifica despre cine este vorba. 

Nepotul Regelui Mihai este in scandal cu Familia Regala, iar seful Casei regale, Principesa Margareta, care este matusa lui, dar si Principesa Elena, mama lui, nu au vrut sa participe la nunta desfasurata duminica, la

Sinaia.

Iata ce spune astrologul Ioan Burculet:

“Cununia a fost un moment bine ales din prisma asociativitatii, cu principalele aspecte care au loc in casa a VI-a a Romaniei, ca astrograma evidentiaza clar scopul Universului ca acest cuplu de origine regala, indiferent cat s-ar stradui sa ajunga – ca sa ma exprim corect – in implicarea aspector importante din tara noastra, Destinul nu le va permite.

Independent de vointa acestora vor actiona factori circumstantiali care le vor diminua cu mult accesul intr-o anumita directive. Popularitatea va fi vizibila si protectia din partea Universului va ghida acest cuplu in urma uniunii, catre dragoste, raporturi si relatii internationale, spiritualitate, empatie in raporturile si relatiile socio-umane, actiuni de caritate si interiorizare. Dar totusi cand vine vorba de evolutie in planul etapei profesionale – posibilitatea de a conduce destine – Saturn aduce un minus si va face urcusl anevoios si greoi raportat la tara noastra.
Cu toate ca, in acelasi timp, Saturn poate aduce stabilitatea prin lectia maturitatii! (…)

Provocarile exprimate de prezenta lui Marte in casa I-a, vor conduce independent de vointa acestora – fac referinta la cuplu si imaginea lui – probleme in raporturile si relatiile cu cineva din familia lor extinsa. Provocarile vor veni din randul unui membru al familiei si cineva din aceasta directie nu a fost de acord cu aceasta uniune.

Lectia de viata din momentul casatoriei, consta in a nu se da curs provocarilor, indiferent de natura acestora. Dincolo de toate aceste mici inconveniente si totusi detalii importante, care intotdeauna pot da bunul mers al evenimentelor de viata peste cap sunt normalitati existentiale. Astrograma este puternica dar vulnerabila in acelasi timp. O ecuatie care la prima vedere pare simpla si stabila dar analizata in profunzime, elementele de vulnerabilitate primeaza! (…)

Configuratiile astrogramei – unghiurile dintre planete – vor predispune la raporturi si relatii internationale bune, astfel incat cuplul poate daca isi doreste sau circumstantele la un moment dat, pot sa ii directioneze la stabilirea intr-o alta tara, calatorii si relatii de succes cu strainii!

Un cuplu discret, care va trece prin greutatile conferite de vremuri si apanajele venite din partea unui membru al familiei care pot duce la ruptura, independent de vointa acestora.

Depinde nuantarea rupturii si directia in care ea se poate produce. Nu vorbim despre un divort in sine dar nici aceasta varianta nu poate fi exclusa! Intalnim elemente sensibile in sfera imaginii care poate fi lezata chiar daca celelalte configuratii aduc la prima vedere imaginea unui cuplu protejat de divinitate”, a scris Ioan Burculet pe blogul sau, Constelatia Destinului
 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Uite cat au costat cerceii purtati de Valentina Pelinel la nunta! Bijuteriile au perle Swarovski si sunt semnate Iulia Albu FOTO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies