“Atâția ani ne-am chinuit cu ea.” Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp

“Atâția ani ne-am chinuit cu ea.” Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp
Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp

Cei mai îndrăgiți frați din showbiz-ul românesc, Culiță și Iancu Sterp, au ieșit cu bâte în mâini la nunta Getuței Sterp. Aceștia au fost întâmpinați de o mulțime de oameni în spate.

Iancu Sterp, fratele mai mare al Getuței Sterp, a postat recent un videoclip care nu a mai fost văzut până în acest moment de la nunta ei, pe canalul său personal de YouTube. Împreună cu familia și cu prietenii în spate, Culiță și Iancu Sterp au ieșit în stradă, la nunta Getei Sterp și a soțului ei, Sebastian Crăciunescu.

Citeste si: Motivul pentru care Getuța Sterp a plâns în biserică. Ileana a fost alături de ea toată ceremonia

Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine sunt părinții lui Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Culiță și Iancu Sterp au ieșit cu bâtele în plină stradă

În noile imagini de la nunta Getei Sterp, Iancu și Culiță Sterp sunt surprinși chiar înainte de începerea petrecerii de nuntă, pe 2 Octombrie 2022, cu bâte în mână. Cei doi frați au ieșit în stradă alături de prieteni și familie, care erau poziționați în spatele lor, având în mână bâte lungi de lemn.

Motivul a fost că cei doi frați protectivi nu au vrut să o dea atât de ușor pe scumpa lor soră, Geta, soțului ei, Sebastian, deoarece au crescut alături de ea ani de zile și au protejat-o, fiind nedrept ca bărbatul inimii ei să o ia atât de repede din brațele familiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: “Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?” Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp

Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: “Cred că pentru ultima dată o mai prind la oi.” Iancu Sterp a surprins-o pe Geta din nou la oi

„N-o putem da, atâția ani ne-am chinuit cu ea și acum vine s-o ia?! Așteptăm mirele să vină după mireasă, poate să vină, noi suntem pregătiți, am și armata în spate!”, spunea Culiță Sterp, în timp ce lovea cu bâta de lemn în asfalt.
În mod evident, toată inițiativa s-a petrecut într-un spirit de glumă, soțul Getei, Sebastian, fiind foarte apreciat și iubit de întreaga familie Sterp. Familia și apropiații acestora s-au amuzat la glumele făcute de Culiță, în timp ce așteptau venirea nuntașilor și mirilor.

Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Culiță Sterp. „Am crescut în mijlocul naturii”

Greșeala comisă de Culiță Sterp de ziua iubitei sale

Culiță Sterp a vrut să își surprindă iubita cu ocazia zilei sale de naștere, ocupându-se să rezerve o cameră într-un resort luxury. Însă, din greșeală, a făcut o rezervare pentru un apartament cu patru camere, în loc de o cameră pentru două persoane. Astfel, ajunși la locație, cei doi au realizat că au o casă uriașă doar pentru ei, fără posibilitatea de a mai putea recupera banii.

Apartamentul rezervat de Culiță Sterp a costat 1.000 de euro, pentru trei zile de cazare. El a realizat de greșeala făcută abia în momentul în care se afla la recepție și a văzut câți bani îi lipsesc. Făcând haz de necaz, au împărtășit pe o platformă de socializare întâmplarea lor.

Citeste si: „Și de la familia Sterp pentru tine”. Reacția lui Culiță Sterp la dedicația făcută de Bianca Comănici

Iancu și Culiță Sterp au ieșit cu bâte în mână pe stradă, în așteptarea soțului Getei Sterp[Sursa foto: Instagram]

“La mulți ani, iubirea mea! Ți-am făcut focul, ți -am luat cu patru camere aici (n.r.: în resort), chiar dacă noi avem nevoie numai de una. Ce vrei mai mult? E bine! Facem haz de necaz, știți de ce? Pentru că trebuia să rezerv o cameră normală de două persoane, cu pat dublu, și ce am făcut? Am greșit rezervarea, ia uitați! Am vrut să venim la munte, am venit aici la un resort frumos și, în loc să rezerv cameră dublă, am luat apartament cu patru camere. Era 150 de euro camera pe noapte și mi-a luat 1.000 de euro pe trei nopți.(...) Asta e, ori ne îmbătăm, ori stăm aici și mai chemăm vecinii și familia”, a povestit Culiță Sterp, pe contul lui oficial de TikTok.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine sunt părinții lui Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies