Atentie, acestea sunt semne ale cancerului de san care ar trebui luate in considerare

Atentie, acestea sunt semne ale cancerului de san care ar trebui luate in considerare
Atentie, acestea sunt semne ale cancerului de san care ar trebui luate in considerare

Nu toate modificarile sanilor inseamna cancer. Durerea mamara, este un simptom, dar este mai frecvent asociata cu afectiuni mamare benigne.

Cocoloase in sani sunt de obicei cel mai mare motiv de ingrijorare, dar daca cocoloasele sunt mai grele sau se simt diferit de restul tesutului mamar, atunci se recomanda un control imediat. Acesta poate fi un semn de cancer de san sau de o anumita afectiune benigna.

Cu toate ca se poate sfarsi prin a fi ceva complet apartinand de benign, vei fi mai relaxat dupa un control al medicului.

Daca va confruntati cu descarcare de gestiune biberon, aceasta este o problema, dar rareori un semn de cancer de san. O descarcare de lichid este reactia naturala a corpului la piept, dar ar putea indica, de asemenea, o stare grava in cazul in care are loc evacuarea fara stoarcere.

Scurgeri mamelonare pot fi, de asemenea, cauzate de infectii, motiv pentru care trebuie sa consultati un medic imediat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa: healthylifeidea.com



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies