„Atenție că vă aliniez eu pe toate.” Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare. Ce a scos-o din minți pe artistă

„Atenție că vă aliniez eu pe toate.”  Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare. Ce a scos-o din minți pe artistă
„Atenție că vă aliniez eu pe toate.” Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare. Ce a scos-o din minți pe artistă

Minodora, o cunoscută artistă din România, a avut o reacție puternică pe rețelele de socializare.

Recent, aceasta a postat un mesaj ferm în care condamnă persoanele care folosesc cuvinte jignitoare în exprimarea opiniilor lor. Este clar că ceva a supărat-o pe artistă, iar mesajul său este o reacție la acele evenimente.

Minodora este o cunoscută cântăreață din România, care și-a făcut un nume în lumea muzicală datorită pieselor sale care au fost apreciate de o mulțime de oameni. Recent, aceasta a fost deranjată și, cel mai probabil, iritată de unele persoane care au făcut comentarii negative la adresa ei.

Citește și: Andreea Mantea, apariție cu inelul pe deget. Vedeta a fost fascinată de ce s-a întâmplat în Turcia

Minodora, mai nervoasă ca niciodată

Minodora a ripostat pe rețelele de socializare, reacționând vehement la comentariile răutăcioase primite. Ea a transmis un mesaj clar și hotărât celor care folosesc cuvinte jignitoare, afirmând că va renunța la politețea și bunul simț arătate până acum dacă acestea nu încetează.

Ea a subliniat că există o lege a bunului simț care interzice criticile referitoare la aspectul unei persoane, gusturile, modul în care se îmbracă și ce poartă, și că astfel de comentarii nu sunt acceptabile.

„Atenție că vă aliniez eu pe toate, prostaturile astea care nu știți să vorbiți frumos!!!

Ajunge cu bunul simț al meu și cu educația vis a vis de proaste grămada și frustrate că dau EU în prostie (cu atâta bun simț)!!!

De acum vă aliniez!!!!

Încercați să o mai „căutați“ cu mine!!!!

Nu îți place, nu te uiți, nu comentezi!!

Vă tot luați așa de om…dacă e gras e prea gras, dacă e slab e prea slab, dacă are păr mult e prea mult, dacă e mai rar (părul), e cheală… câtă lipsă de educație să ai, ca să știi că este o LEGE a bunului simț, cum că, de aspectul unei persoane, de gustul unei persoane (vis a vis de cum se îmbracă, ce

poartă) să nu te iei și sau, să nu îți dai cu părerea???

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Spui o părere contra, o spui educat și pertinent fără sa jignești că nu vă permit!!!

Eu nu jignesc, nuu PERMIT!!!

S-a înțeles??? Sau sunteți mult prea proaste să întelegeți???!!!

Prostaturi de 2 lei, urâte și la chip și la suflet!!!

Nu am pretenția să fiu ridicată în sus, în slăvi, mereu accept și criticile dar cele care sunt spuse civilizat și sunt constructive!!!

Atenție cu mine, ca va fac de tot c*&^%, fără să mai țin cont de nimic!!!!

Nu am multe țigle pe casă și dacă mi se pune pata e nasol!!!

Sunt un om bun dar dacă trebuie și nebun!!!

Aveți mult prea mare tupeu!!!

ATENTIE! V-o spun frumos și civilizat!!! Deocamdată…PUNCT!!!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ps: să ignor????

Nu vreau, pentru că eu nu jignesc și nu deranjez și am pretenția să mi răspundă cu aceeași monedă!!!

Vorba fanilor mei de aici de pe pagină:,,vă fac vedete”!

 Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare.
Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare.[Sursa foto: Facebook]

Cum se menține în formă Minodora, după operație de micșorare a stomacului

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Minodora a dezvăluit cum reușește să își mențină forma după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului. Vedeta a explicat că nu urmează o dietă, dar mănâncă în cantități mai mici și ia anumite picături care îi reduc pofta de mâncare. De asemenea, Minodora a menționat că face și exerciții fizice pentru a se menține în formă.

„Dieta nu, dar cantitatea de mâncare cea pe care o servesc este mică, însă mă ajut de niște picături care îmi taie pofta de mâncare. Eu mai fac pauză cu ele, dar dacă slăbesc prea mult. Fiind o fire pofticioasă, fără aceste picături pe care le i-au din 2019, pentru că eu sunt operată de stomac, luând aceste picături reușesc să-mi stopez pofta, apetitul și nu mai mănânc. Nu refuz nimic, dar gust doar”, a spus Minodora.

 Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare.
Minodora a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Minodora. „După ce am născut și a trecut o perioadă de timp nu existam.. pentru el. Și i-am spus.. bag divorț! Și atunci s-a dezmeticit.”

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Elis Armeanca. „Nu am foarte multă şcoală, nu îmi place să mint.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies