ATENŢIE! Ce face Raed Arafat pentru a se proteja de coronavirus: "Nu se...."”

Raed Arafat
Raed Arafat

Rutina de zi cu zi a medicului Read Arafat pentru a de proteja mai bine de coronavirus. Ce face în fiecare zi secretarul de stat.

Celebrul medic Raed Arafat a anunțat ce măsuri ia în plină epidemie de coronavirus atunci când ajunge acasă, dar și când merge la serviciu. Secretarul de stat a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV care este rutina sa atunci când intră în casă și ce măsuri ia ca să se protejeze mai bine de coronavirus, mai ales că în fiecare zi este expus noului Covid-19.

„Veniți de la serviciu și intrați în casă.

Care e rutina dumneavoastră de intrare în casă”, l-a întrebat Mircea Badea pe șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Citeste si: Informații oficiale: alte 143 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 576 în România

„Pantofii sunt scoși la intrarea în apartament. Hainele sunt și ele scoase și duse la spălat.

Oricum, virusul nu se ia de pe haine. Decât dacă cineva a strănutat pe tine. Chiar și așa, tot o să moară. Nu rezistă pe haine. După ce m-am spălat pe mâini mă dezinfectez cu o soluție pe bază de alcool”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Coronavirus România. Cum arată declarația de proprie răspundere cu care poți ieși din casă în această perioadă

 

Ce spune Raed Arafat despre dezinfectarea fructelor și a legumelor

Raed Arafat spulberă mitul transmiterii coronavirus prin intermediul alimentelor și recomandă să spălăm ca și până acum toate fructele și legumele pe care le consumăm. În plus, Raed Arafat a dezvăluit ce face în cazul telefonului mobil pe care îl posedă.

Citeste si: Placido Domingo a anunţat că este infectat cu coronavirus

„Telefonul trebuie dezinfectat des. Cu șervețele umede și chiar cu soluții cu alcool, dacă are folie pe el. Fructele și legumele trebuie spălate. Șansa mare e să iei coronavirus de la cineva care strănută și tușește în fața ta. De pe suprafețe pe care le-au atins cei bolnavi”, a spus Raed Arafat.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies