Atentie! Consumul de alcool induce supraalimentarea pentru urmatoarele 24 de ore

Atentie! Consumul de alcool induce supraalimentarea pentru urmatoarele 24 de ore
Atentie! Consumul de alcool induce supraalimentarea pentru urmatoarele 24 de ore

Cu siguranta ai patit si tu macar o data sa mergi la o petrecere in club, sa consumi alcool iar inainte sa te pui in pat sa mananci ceva. Noile studii in domeniu arata ca alcoolul consumat chiar si in cantitati mici, precum si mahmureala de dupa, ii determina pe oameni sa manance exagerat de mult in urmatoarele 24 de ore.

Cel mai grav lucru este ca de obicei dupa o noapte de distractie, nu ne este pofta de cele mai sanatoase alimente ci de hamburger, cartofi prajiti cu maioneza si alte meniuri fast food.

Cercetatorii spun ca explicatia supraalimentarii este faptul ca alcoolul ne face sa ne pierdem controlul si da frau liber poftelor. De asemenea acestia spun ca in noaptea cu pricina precum si a doua zi, consumam aproximativ 6,300 de extra calorii.

Desi mancatul la ora 3 dimineata nu este un lucru bun, exista si efecte mai grave ale consumului de alcool in cantitati mari. Acestea ar fi tulburarile de memorie si probleme ale sistemului osos. Consumat regulat alcoolul duce chiar la aparitia osteoporozei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

In concluzie, cel mai bine este sa te opresti la timp din baut iar daca ti se face foame in dimineata respectiva, alege sa manaci ceva din frigiderul

tau de acasa. A doua zi bea multa apa si consuma fructe si legume. Ciorbele acrisoare sunt de asemenea o solutie buna, daca esti mahmura.

 

Sursa www.bustle.com



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies