Atentie! Horoscop pentru Venus RETROGRAD 2018 in Scorpion! Cum a fost acum 8 ani? Ce URMEAZA 6 saptamani?

Atentie! Horoscop pentru Venus RETROGRAD 2018 in Scorpion! Cum a fost acum 8 ani? Ce URMEAZA 6 saptamani?
Atentie! Horoscop pentru Venus RETROGRAD 2018 in Scorpion! Cum a fost acum 8 ani? Ce URMEAZA 6 saptamani?

Venus, planeta responsabila de iubire, frumos, relatii, armonie, arta, belsug, isi incepe miscarea  retrograda  in 2018 timp de 6 saptamani, intre 5 octombrie si 15 noiembrie. Venus intra in retrograd o data la un an si jumatate. Miscarea sa retrograda are loc in Scorpion pana pe 30 octombrie, dupa care ajunge in Balanta unde va ramane retrograd pana la finalul acestui tranzit.

BERBEC

Este timpul sa tragi o linie groasa si sa spui stop, pentru a analiza cum privesti banii si viata. Venus conduce finantele, respectul de sine si relatiile si ai putea descoperi ca altii nu isi arata aprecierea – financiara sau altfel – fata de persoana ta cea minunata, asa cum ar trebui sa o faca. Este o ocazie buna sa te eliberezi din anumite dependente de aprobarea altora si sa iti reevaluezi contractele si asocierile.
Daca increderea nu e reciproca si energia investita nu este corecta, ai putea decide sa mergi mai departe pe alta cale. Sau solicita o reevaluare. Asteapta pana in decembrie pentru a lua o decizie finala. Acum doar observa. 
TAUR
Venus este coordonatorul tau, draga Taur, iar miscarea sa retrograda te impacteaza mai mult decat pe altii.
Ai putea descoperi ca nu esti in dispozitie pentru prea multe, asa cum era inainte legat de ce iti ofera placere – proiectele romantice, munca sau chiar bucuriile personale, toate acestea nu te mai incanta. Poti fi in totala nesincronizare cu altii si, mai important, cu tine insuti. Initial ai putea crede ca e vina altcuiva insa vei descoperi ca este momentul sa faci mici schimbari in lumea ta, in munca, in ingrijirea si respectul de sine si in rutina zilnica.
Acestea vor crea o uriasa diferenta! 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscopul zilei, 6 octombrie 2018, Oana Hanganu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies