„Atenție mare la comportament”. Tavi Clonda, acuzat de ce a făcut la ziua de naștere a fiicei sale

„Atenție mare la comportament”. Tavi Clonda, acuzat de ce a făcut la ziua de naștere a fiicei sale
„Atenție mare la comportament”. Tavi Clonda, acuzat de ce a făcut la ziua de naștere a fiicei sale

În acest weekend, familia Gabrielei Cristea s-a bucurat de un eveniment special, deoarece a fost ziua de naștere a uneia dintre fetițele ei și a lui Tavi Clonda. Cei doi au organizat o petrecere superbă, cu ocazia împlinirii a 5 ani de când Victoria a apărut pe lume.

Prezentatoarea TV și soțul ei sunt foarte activi pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășesc cu urmăritorii, ceea ce se întâmplă în viețile lor. Însă, de această dată fanii au fost revoltați, din cauza unei imagini postate de Tavi.

„Cum este posibil ca tată, bărbat”. Ce gest controversat a făcut Tavi Clonda, față de fetița lui

gabriela cristea sot
Gabriela și Tavi[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

În urmă cu o zi, partenerul de viață al Gabrielei Cristea a postat o serie de fotografii, de la aniversarea fiicei sale. În imagini se poate observă cum cei doi părinți sunt fericiți alături de copiii lor, într-un decor de excepție. Cu toate că internauții le-au transmis mesaje frumoase, în care îi urau micuței Victoria gânduri bune, au existat și o serie de comentarii, în care i se atrăgea atenția lui Tavi Clonda.

În una din imagini, soțul Gabrielei Cristea își pupă fetița pe buze. Chiar dacă Victoria se află la o vârstă fragedă, fanii au considerat gestul ca fiind unul controversat, nu unul prin care Tavi își exprimă iubirea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

tavi clonda
Ce a făcut Tavi Clonda, la ziua fetiței lui[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Tavi Clonda. „De la organizare, acesta este un punct mai slab”

„Nu vă mai pupați copiii pe guriță!";   Cum este posibil ca tată, bărbat, să-ți pupi fetița pe gură?! Atenție mare la comportament, pupicul pe frunte, pe păr, pe obraz, pe o mânuță, da' nu pe gură!", au fost câteva din comentariile internauților.

Gabriela Cristea, mesaj emoționant pentru fiica ei

gabriela cristea copii
Gabriela și fetița ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: ,,Ne mutăm.” Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare. Ce a pățit prezentatoarea TV

Ca orice mamă, prezentatoarea TV a fost cuprinsă de emoții, la ziua de naștere a copilului ei. Frumoasa brunetă a mărturisit că evenimentul a fost unul foarte important în familia lor și că ea a și plâns.

„5 ani! Uitându-mă la pozele cu ea, mi-au dat lacrimile de emoție…iar acum plâng de-a binelea. M-am rugat pentru ea și chiar am implorat, dar ea trebuia să vină în lumea asta fix acum 5 ani.

Blândă și generoasă, cu dorința să învețe toate tainele lumii, ne luminează viața ca un far. Știe să aprecieze lucrurile și revarsă dragoste cu generozitate și bucurie. Ea este mica mea mare și o să rămână așa toată viața. La mulți ani, Victoria! Sunt fericită, măgulită și privilegiată că sunt mămica ta. Am să fiu mereu lumina care să te ocrotească. Mami, tati și Iris te iubesc până la stele!", a scris Gabriela Cristea.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Prin căderi devii puternic”. Mama Geta, despre greutățile prin care a trecut în viață

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies