Atentie, stati in case! Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Atentie, stati in case! Prognoza meteo pentru sambata si duminica
Atentie, stati in case! Prognoza meteo pentru sambata si duminica

Începând cu sâmbătă vremea va deveni în general instabilă, iar de duminică se va răci semnificativ.

De sâmbătă vremea devine în general instabilă. În estul şi sudul ţării, precum şi în zonele de munte, înnorările se vor accentua treptat şi mai ales în a doua parte a zilei, pe arii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

 

În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene îşi vor face apariţia, la nivel local, îndeosebi în cursul după-amiezii.

Izolat se va semnala grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 18 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice şi sud-vestice.

 

În Capitală, vremea va deveni în general instabilă. În a doua parte a zilei vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineaţa, 8-10 grade şi temperatura maximă, în jurul valorii de 23 de grade.

 

Duminică, vremea se va răci. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest. Vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice, în sudul şi estul ţării şi în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. Izolat vor fi căderi de grindină şi cantităţi de apă mai însemnate.

Pe crestele montane, în general la peste 1900 m, trecător vor fi posibile precipitaţii mixte

Sursa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum sa te decolorezi fara sa-ti distrugi parul! Incearca trucul Nicoletei Luciu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies