„Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns!” Minerva s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate

„Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns!” Minerva s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate
„Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns!” Minerva s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate

Minerva a trecut prin clipe grele, după ce a suferit de o afecțiune numită coxartroză.

Din păcate, o perioadă lungă nu a mai putut merge, iar din acest motiv a fost nevoită să ajungă pe patul de spital, unde a fost supusă unei operații.

Citește și: “Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toți, dar și la ce să fac. Să nu mai fiu!” Cine a fost persoana cu care Mădălina Manole a vorbit chiar înainte de tragicul eveniment

Minerva s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate

Acum, când privește înapoi, își dă seama că procesul nu a fost atât de simplu, dar se bucură că a reușit să se țină de agenda pe care și-a propus-o.

„Întoarcerea la serviciu mi-am programat-o, de comun acord cu medicul, la jumătatea lunii iulie și mă bucur că am reușit să mă țin de agenda propusă.

Fiindcă acum, când las în urmă lucrurile, constat că nu a fost chiar așa de simplu totul”, a spus ea pentru CANCAN.RO.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ajunsă în pragul depresiei, Minerva a vorbit despre problemele crunte de sănătate

Astrologul a trecut prin clipe grele și se gândea tot timpul că va rămâne cu handicap pe viață.

În momentul în care a aflat teribila veste, s-a închis în camera de spital și a plâns fără încetare.

„Atunci când medicul mi-a spus că aș putea rămâne cu un handicap pe viață, în urma operației, unul care m-ar fi împiedicat la mers, o după-amiază întreagă am plâns în camera de spital. Nu reușeam să depășeșc momentul și mă vedeam doar în postura de om cu handicap pentru tot restul vieții.

Fiindcă acolo, la șold, mi s-a introdus o bucată de titan și exista pericolul să nu mă împac cu asta!”, a menționat ea clipele cumplite prin care a trecut în urmă cu câteva luni.

Minerva și-a cunoscut soțul la vârsta de 16 ani

Minerva a avut o poveste tristă încă din copilărie, după ce a fost diagnosticată cu leucemie, la vârsta de 9 ani.

La câțiva ani distanță, astrologul a aflat că de fapt suferea de altă boală de sânge, după ce a trăit în minciună o bună perioadă de timp.

Povestea ei de viață este destul de dificilă, dar se pare că astrologul a avut puterea să înfrunte toate obstacolele la care a supus-o viața.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bărbatul cu care este căsătorită acum a apărut în viața ei chiar în adolescență. Acesta era ofițer de aviație și se pare că atracția ei pentru bărbații în uniformă nu a putut trece neobservată.

Minerva se afla la tatăl său la muncă și avea doar 16 ani. După ce a vorbit puțin cu cel care avea să-i fie soț, și-a anunțat tatăl că el va fi cel cu care se va căsători.

Citește și: Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce să nu-i spui niciodată fiecărei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies