Au aparut primele tensiuni la spital intre mama Denisei Manelista si iubitul cantaretei!

Au aparut primele tensiuni la spital intre mama Denisei Manelista si iubitul cantaretei!
Au aparut primele tensiuni la spital intre mama Denisei Manelista si iubitul cantaretei!

Denisa Manelista trece printr-o tragedie cumplita de cand a fost diagnosticata cu o boala incurabila, dupa cum sustin apropiatii. Cantareata incearca tot felul de tratamente ca sa se vindece. Iubitul si mama artistei au inceput deja sa se contrazica si nu reusesc sa ajunga la un numitor comun in ceea ce priveste tratamentul vedetei.

Denisa Manelista are probleme serioase de sanatate, ea fiind diagnosticata cu o boala incurabila a ficatului, conform apropiatilor, iar de cateva luni umbla prin spitale ca sa gaseasca cele mai bune tratamente sa se faca bine. In toata aceasta perioada, langa ea au fost apropiatii, insa mama artistei si iubitul, venit special din strainatate pentru ea, au fost nedezlipiti de artista.

Mama Denisei si barbatul care i-a furat inima nu stiu ce sa mai faca pentru ea, ce tratamente sa caute si sa-i administreze ca sa o puna pe picioare.

Din cauza problemei cu care se confrunta, stres, oboseala, nopti nedormite, mama Denisei si iubitul acesteia se mai iau la harta. Motivul e clar: starea de sanatate a Denisei.

Conform apropiatilor, intre mama si iubitul Denisei au aparut primele tensiuni, cei doi contrazicandu-se adesea in legatura cu tratamentul pe care-l ia blondina.

 

 

 

 

“Denisa ia acum si tratamentul prescris de medici, in spitalul in care este internata, dar si pe cel naturist, bazat pe ceaiurile care au pus-o pe picioare in ultimele saptamani dupa ce a iesit din coma. Iubitul Denisei o indeamna sa nu renunte la tratamentul naturist, pe motiv ca a pus-o pe picioare, iar artista zambeste din nou si a prins forte, iar mama ei nu este de acord, motivand ca fata trebuie sa ia doar ce i-au prescris medicii.

Nu o data s-a intamplat ca mama ei sa nu o lase sa ia ceaiurile din plante. Matusa Denisei e si ea de partea mamei. Iubitul ei ar da toti banii din lume ca Denisa sa se simta mai bine, el a si spus ca ii cumpara tot ce e nevoie, plateste toate tratamentele necesare, o duce si in strainatate ca sa o vindece. Acesta e motivul tensiunii dintre mama artistei si iubit.
Dar oamenii trebuie intelesi- toti sunt stresati, obositi, ingrijorati”,
sustin apropiatii artistei, conform WOWBiz.ro.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Veşti proaste pentru Denisa Raducu! Transplantul de ficat NU este o optiune!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies