„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă

brigitte sfat
Brigitte Sfăt

În ultima perioadă, Brigitte Sfăt și Florin Patramă au avut parte de momente dificile în relația lor de cuplu, fiind la un pas de a divorța. În prezent, cei doi se înțeleg bine, iar povestea lor de iubire este pe drumul cel bun.

Cu toate acestea, Brigitte nu a dat uitării acea perioadă și le-a transmis un mesaj dur, celor care au sperat că ea și Florin se vor despărți.

Brigitte și Florin Pastramă au avut probleme în relație

brigitte si florin pastrama s au impacat
Brigitte și Florin [Sursa foto: brigitte si florin pastrama s au impacat]

Citeste si: Cum a apărut Briggite Pastramă în costum de baie. Vedeta, apariție uluitoare la vârsta de 45 de ani

Brigitte și Florin au trecut printr-o perioadă tensionată în viața lor de cuplu. Se pare că în prezent, cele două vedete și-au rezolvat problemele și se înțeleg mai bine. În perioada în care Florin și frumoasa brunetă, aveau certuri, existau persoane care le doreau răul. Mai precis, unii îi încurajau pe cei doi să se despartă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Brigitte Sfăt, mesaj dur pentru cei care i-au dorit răul

brigitte si pastrama
Brigitte si Florin Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Perioada tensionată pe care vedeta a avut-o cu soțul ei a trecut, deoarece relația lor este una cât se poate de bună, în prezent. Brigitte este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent, cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

În urmă cu o zi, vedeta a publicat pe contul ei de Instagram, un citat, care se referea la persoanele care îi judecă pe alții. Brigitte le-a transmis acest mesaj celor care au vrut ca ea și soțul ei, Florin, să divorțeze.

''Nu judecați, ca să nu fiți judecați. Căci cu ce judecată judecați, veți fi judecați, și cu ce măsură măsurați, vi se va măsura.

Acest verset este pentru toți ''frații'', care te-au îndemnat să te desparți de mine, și au aruncat cu piatra în mine.'', a scris Brigitte Sfăt, în mediul online.

Brigitte Sfăt, cadou impresionant de împăcare, de la Florin Pastramă

brigitte si florin pastrama divorteaza
Brigitte Pastramă și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum să te pregătești pentru solar. 5 sfaturi dacă alegi bronzarea artificială

Cu toate că au fost la un pas de divorț, Florin și soția lui s-au împăcat. Omul de afaceri nu a ratat ocazia de a îi face un cadou de lux, frumoasei sale partenere de viață. Astfel, Brigitte a primit drept cadou de împăcare, un bolid de peste 100.000 de euro. Florin a mărturisit că banii nu au fost o problemă, însă mașina a fost cumpărată pe comandă. Mai mult, acest autoturism de lux era mașina visurilor lui Brigitte, iar soțul ei a fost fericit că i-a putut face această surpriză inedită.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies