Au făcut amor concurenții de la Survivor România?! Ce spune Raluca Dumitru după eliminarea din competiție

albert oprea si maria chitu
Albert Oprea și Maria Chițu au avut o relație destul de apropiată la Survivor România

Raluca Dumitru a dat cărțile pe față și spune dacă au făcut sau nu concurenții amor la Survivor România.

Au făcut sau nu concurenții amor la Survivor România când credeau că nu sunt urmăriți de nimeni? Raluca Dumitru vorbește despre momentele de intimitate din Republica Dominicană.

Au făcut amor concurenții de la Survivor România?!

Survivor România se apropie de final și doar cinci concurenți au mai rămas în competiția din Republica Dominicană  pentru a se lupta pentru marele premiu pus în joc.

După o lungă perioadă de timp în care toată lumea a trebuit să dea dovadă de putere și determinare, iată că finalul este tot mai aproape.

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România – 2 iulie 2021. Prepară cel mai gustos orez cu lapte de cocos

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

ana progras si zanni
relația dintre Ana Progras și Zanni a fost extrem de discutată la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

De-a lungul timpului, între concurenții show-ului s-au înfiripat mai multe idile, însă nimeni nu a știut dacă totul a mers mult mai departe, iar concurenții chiar au făcut amor atunci când nimeni nu îi vedea.

Raluca Dumitru, una dintre fostele Faimoase de la Survivor România, a făcut câteva declarații despre ce a observat în timp ce se afla în camp, alături de colegii ei.

Citeste si: Jador, declaraţii surprinzătoare despre Zannidache: "Să îşi îndeplinească visul"

„Când am ajuns la Survivor am fost mirată de cât de cuminți sunt băieții din camp. Poate cu mintea erau la trasee, însă cu inima erau toți acasă. Toată lumea, inclusiv băieții, vorbeau despre relațiilor lor de acasă, despre familiile lor. Da, a fost un pic șocant, însă pot spune că a fost o surpriză plăcută pentru că mi-am dat seama că oamenii de la Survivor sunt concentrați doar la concurs și la nimic altceva.

concurenti survivor romania
Raluca Dumitru a vorbit despre momentele romantice de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cred că Irisha, cu care am venit în concurs, mi-a zis la un moment dat că e surprisă că nimeni nu s-a dat la ea și că toți cei de acolo sunt mai mult cu gândul acasă. E adevărat, au mai fost glume cu ceva conținut sexual, însă au fost mai degrabă nevinovate. Eu, una, nu am observat nici o apropiere între concurenți, din acest punct de vedere”, a declarat Raluca Dumitru.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România – 4 iulie 2021. Află lucruri neştiute despre Marea Caraibilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies