Au fost declarate cele mai bune hoteluri in 2014! Afla ce le diferentiaza de restul

Au fost declarate cele mai bune hoteluri in 2014! Afla ce le diferentiaza de restul
Au fost declarate cele mai bune hoteluri in 2014! Afla ce le diferentiaza de restul

Publicatia Business Insider a intocmit lista celor mai bune hoteluri din lume in anul 2014. Uite ce minunatii se afla in top!

Oberoi Udaivilas, Udaipur, India- oaspetii ajung la hotel cu barcile iar cele mai multe dintre apartamente au piscine si terase private. Pretul unei camere in acest hotel incepe de la 585 dolari pe noapte.

Singita Sabi Sand, Parcul National Kruger, Africa de Sud- pune la dispozitia clientilor doua unitati de cazare rustice in mijlocul salbaticiei africane insa cu siguranta confortul nu va lipsi.

O noapte de cazare aici costa 1360 dolari.

Nayara Hotel& Spa, La Fortuna, Costa Rica- situat in padurea tropicala, acest hotel este o oaza de relaxare unde gasesti cele mai bune restaurante, spa-uri, servicii excelente si camere spatioase. Pretul unei camere incepe de la 280 dolari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Rosewood Mayakoba, Playa del Carmen, Mexic- este considerata una din cele mai de lux proprietati din

Mexic si este situata in apropiere de plajele cu nisip alb din Yucatan. Daca vrei sa dormi o noapte aici, trebuie sa scoti din buzunar 515 dolari.

Sea Island Golf Club, Georgia, SUA- este un paradis pentru iubitorii de golf. Pe langa camerele luxoase de cazare, oaspetii se pot bucura si de tratamente spa. Pret? 495 dolari pe noapte pentru o camera.

Four Seasons Istanbul, Turcia- odinioara o inchisoare, astazi cladirea hotelului pune la dispozitie 65 de camere spatioase si apartamente care nu aduc deloc a celulele prizionerilor! Preturile incep de la 680 dolari pe noapte.

Four Seasons, Firenze, Italia- este practic un palat in stilul pur renascentist. Daca te cazezi aici vei putea admira frescele si picturile murale insa vei avea de platit 865 de dolari pe noapte.

Four Seasons Resort, Bora Bora, Polinezia Franceza- bungalowurile private cu piscine si apa de un albastru curat, fac din acest loc, destinatia perfecta pentru luna de miere. O noapte de cazare costa 1500 dolari pe noapte.

Sursa www.businessinsider.com



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies