„Au fost stenturi, iarăși stenturi, 5 operații de cancer. Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc. Asta este viața mea!” Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă

„Au fost stenturi, iarăși stenturi, 5 operații de cancer. Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc.  Asta este viața mea!” Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă
„Au fost stenturi, iarăși stenturi, 5 operații de cancer. Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc. Asta este viața mea!” Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă

Cătălin Botezatu și-a pus în urmă cu o săptămână un nou stent la inimă. Care este starea sa de sănătate în momentul de față?

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai îndrăgiți creatori de modă de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să surprindă cu fiecare apariție a sa, având colecții impresionante și piese vestimentare care au fost purtate de nume cunoscute din showbizul de la noi din țară, dar și din străinătate.

Astfel, designerul este apreciat atât la noi în țară, cât și peste hotare, iar această apreciere a obținut-o de-a lungul timpului prin multă muncă și pasiune, dedicându-și o mare parte din timpul său vieții profesionale.

Ajuns însă la vârsta de 56 de ani, problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului, stilul de viață alert și situațiile stresante pe care a fost nevoit să le gestioneze și-au spus în cele din urmă cuvântul.

Astfel, de-a lungul timpului, designerul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani, creatorul de modă a reușit să învingă cancerul, după ce a trecut prin cinci operații.

Ulterior, Cătălin Botezatu s-a confruntat cu o serie de probleme la inimă, care i-au dat numeroase probleme de cap. Astfel, acesta a fost nevoit să își monteze stenturi la inimă, iar acum, în urmă cu o săptămână, Cătălin Botezatu a trecut printr-o nouă intervenție de acest gen.

Cătălin Botezatu și-a montat un nou stent la inimă

Citește și: „A fost mereu în viața mea. O iubesc enorm.” Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre relația cu Tania Budi

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă!
Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În urmă cu o săptămână, Cătălin Botezatu a ajuns pe mâinile medicilor din Turcia, acolo unde a fost supus unei noi intervenții chirurgicale la inimă. Mai exact, i-a fost montat un nou stent la inimă, pentru a evita alte riscuri și probleme. Medicii din Turcia i-au recomandat să recurgă la montarea unui nou stent la inimă, al șaselea la număr.

Chiar și așa, cu cinci operații de cancer și șase stenturi la inimă, Cătălin Botezatu susține că, în ciuda tututor problemelor cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, a rămas puternic și încrezător.

Au fost stenturi, iarăși stenturi, 5 operații de cancer,  și așa mai departe, le-am privit ca atare, Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc. Sunt foarte puternic și încrezător în mine.

", a declarat Cătălin Botezatu pentru Click!

Cum se simte Cătălin Botezatu după montarea unui nou stent la inimă

Citește și: „Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate.” Cătălin Botezatu era să își piardă viața într-o vacanță! Designerul a fost la un pas de a fi sfâșiat de un rechin

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă!
Cătălin Botezatu, primele declarații după ce și-a pus un nou stent la inimă![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași interviu, Cătălin Botezatu a declarat că în urma intervenției prin care a trecut, se simte bine și plin de energie.

Mai mult decât atât, creatorul de modă a revenit la activitatea sa zilnică și se pregătește intens pentru noile sale evenimente pe care le va avea în materie de fashion.

„Majoritatea analizelor au ieșit bine, eu sunt foarte precaut, merg la control. De la o vârstă nu mai e chiar așa... Trebuia să văd în Turcia și ce se întâmplă legat de celelalte 5 operații de cancer. Totul e ok, dar a trebui să îmi pună acest stent. A fost o decizie pe care am luat-o pe loc. Nu a trecut nici măcar o săptămână, sunt bine merci, am început treaba, lucrul la colecție, pregătesc colecția pentru New York, dar mai avem două evenimente super tari acum, pe 26 și 27 iulie, o să mergem și la Paris. Viața merge înainte! Nu vrei să știi ce program am! Asta este viața mea! Îmi fac treaba, totul merge înainte. Am multe proiecte care îmi dau satisfacție și energie. Cred că asta mă ține în priză. Dacă ești optimist și puternic nu are de ce să îți fie frică", a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa mai sus menționată.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Hai să ne pozăm fundul și să-l punem pe Instagram. Credeam că e ceva de capul tău. Ai cam luat-o razna.” Laura Cosoi, crticată dur în mediul online după ce a postat o imagine provocatoare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies