Au început pregătirile pentru “Dimineaţa pe 2 cu Greeg şi Cernat”

Au început pregătirile pentru  “Dimineaţa pe 2 cu Greeg şi Cernat”
Au început pregătirile pentru “Dimineaţa pe 2 cu Greeg şi Cernat”

Ce spun cei doi prezentatori aflaţi în toiul repetiţiilor pentru lansarea emisiunii ce va fi difuzată simultan la Kanal D2 şi Radio Impuls

Pregătirile pentru matinalul “Dimineaţa pe 2 cu Greeg si Cernat”, de la Kanal D2 şi Radio Impuls, au intrat în linie dreaptă! În curând, Cosmin Cernat şi Greeg (Grigore Şerban) le vor aduce românilor acest format fresh, cu informaţie, muzică bună şi discuţii smart despre subiecte actuale şi de interes în spaţiul public. 

Cei doi experimentaţi entertaineri vor veni cu perspectiva nouă a unui format disponibil, concomitent, pe radio şi TV, publicul fiind cel care va alege modalitatea prin care va urmări emisiunea. 

Noul program matinal va aduce o combinaţie reuşită de conţinut, cu dialoguri cu sens, informaţii de actualitate, invitaţi interesanţi din diverse domenii, muzică bună, rubrici atractive şi momente interactive. 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Va fi o experienţă plăcută pentru public şi abia aşteptăm să fim dimineaţa alături de telespectatori şi de iubitorii de radio.

Vom vorbi despre tot ceea ce poate să intereseze oamenii la orele matinale ale zilei, tocmai de aceea vă invităm să fiţi alături de noi. Am început deja probele tehnice şi repetiţiile şi pot spune că s-a creat deja o chimie în platou, o atmosfera de familie”,  a spus Cosmin Cernat.    

 

Am început repetiţiile pentru că în curand vom fi live; ne-am simţit ca nişte prieteni buni, care au ieşit la o cafea să dezbată diverse subiecte şi să-si povestească ce au mai facut între timp.

E atmosfera aceea plăcută, relaxată, pe care ne dorim să o perpetuam şi în care invitam şi publicul să ni se alăture, în curand, la Kanal D2 şi la Radio Impuls ”, a adăugat Greeg.  

 

Începutul de zi va fi mai prietenos şi mai smart, în curând, alături de Greeg şi Cosmin Cernat, doi matinali care “se aud pe TV şi se văd pe Radio”, la “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, la Kanal D2 şi Radio Impuls.

 

 


Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies