„Au zis că sunt nebun!” Câte kilograme de tochitură a făcut Cătălin Scărlătescu la un eveniment. A slăbit 6 kilograme!

„Au zis că sunt nebun!” Câte kilograme de tochitură a făcut Cătălin Scărlătescu la un eveniment. A slăbit 6 kilograme!
„Au zis că sunt nebun!” Câte kilograme de tochitură a făcut Cătălin Scărlătescu la un eveniment. A slăbit 6 kilograme!

Cătălin Scărlătescu a făcut declarații neașteptate despre cantitatea de mâncare pe care a gătit-o la un eveniment.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcat prin talentul său culinar, preparatele sale fiind extrem de apreciate. Din punct de vedere profesional, în vârstă de 51 de ani, cheful s-a făcut remarcat în cadrul showurilor televizate unde a apărut, dar și la evenimentele la care participă și gătește, coordonând o adevărată armată de bucătari.

Mai mult decât atât, Cătălin Scărlătescu are și propriul său restaurant, care este situată într-o zonă exclusivistă a Capitalei.

Cătălin Scărlătescu, despre cantitatea impresionantă de mâncare pe care a gătit-o

Citește și: „Restaurantul ideal e atunci când oamenii pot merge la sertar să ia bani de acolo.” Chef Cătălin Scărlătescu, despre cum ar trebui să arate salarizarea într-un restaurant și ce le spune angajaților

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Câte kilograme de tochitură a făcut Cătălin Scărlătescu la un eveniment. A slăbit 6 kilograme!
Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Să vedeți cum arată ei!” Cătălin Scărlătescu, cu ochiul bandajat, pe patul de spital! Ce s-a întâmplat cu iubitul Doinei Teodoru?

Invitat în cadrul podcastului lui Speak, cunoscutul bucătar a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cantitatea impresionantă de mâncare pe care a gătit-o în cadrul evenimentelor la care a participat. În cadrul unui festival de scoici, cheful a dezvăluit că a coordonat prepararea a 67.000

de porții de mâncare. Ulterior, a impresionat în momentul în care a reușit să gătească de unul singur nu mai puțin de o tonă de tochitură. Deși procesul a fost unul de-a dreptul extenuant, Cătălin Scărlătescu s-a arătat extrem de mândru de reușita sa.

În patru zile am făcut 67.000 de porții de mâncare. Despre ce vorbim? Eram la un festival de scoici.

Nu le-am gătit eu pe toate, dar eu le-am coordonat. Eu personal, Cătălin Scărlătescu, la unul dintre festivalurile noastre cele mai drăguțe, am făcut un pariu. Am făcut o tonă 400 de tochitură singur că m-a enervat unu și i-am zis că nu poate el să vândă sau să dea degeaba cât gătesc eu. M-am apucat pe plitele alea ale mele și în patru ore am slăbit 6 kg și am slăbit o tonă 400 de tochitură singur.
Ei au zis că sunt nebun
.”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.

Câte kilograme de tochitură a făcut Cătălin Scărlătescu la un eveniment. A slăbit 6 kilograme!
Cătălin Scărlătescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician!” Andreea Berecleanu, adevărul despre operațiile estetice!

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies