Cătălin Scărlătescu a făcut declarații neașteptate despre cantitatea de mâncare pe care a gătit-o la un eveniment.
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcat prin talentul său culinar, preparatele sale fiind extrem de apreciate. Din punct de vedere profesional, în vârstă de 51 de ani, cheful s-a făcut remarcat în cadrul showurilor televizate unde a apărut, dar și la evenimentele la care participă și gătește, coordonând o adevărată armată de bucătari.
Invitat în cadrul podcastului lui Speak, cunoscutul bucătar a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre cantitatea impresionantă de mâncare pe care a gătit-o în cadrul evenimentelor la care a participat.
În cadrul unui festival de scoici, cheful a dezvăluit că a coordonat prepararea a 67.000 de porții de mâncare. Ulterior, a impresionat în momentul în care a reușit să gătească de unul singur nu mai puțin de o tonă de tochitură. Deși procesul a fost unul de-a dreptul extenuant, Cătălin Scărlătescu s-a arătat extrem de mândru de reușita sa.
„ În patru zile am făcut 67.000
de porții de mâncare. Despre ce vorbim? Eram la un festival de scoici. Nu le-am gătit eu pe toate, dar eu le-am coordonat. Eu personal, Cătălin Scărlătescu, la unul dintre festivalurile noastre cele mai drăguțe, am făcut un pariu. Am făcut o tonă 400 de tochitură singur că m-a enervat unu și i-am zis că nu poate el să vândă sau să dea degeaba cât gătesc eu. M-am apucat pe plitele alea ale mele și în patru ore am slăbit 6 kg și am slăbit o tonă 400 de tochitură singur. Ei au zis că sunt nebun .”, a povestit chef Cătălin Scărlătescu.