Aurel Pădureanu vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”

Aurel Pădureanu  vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”
Aurel Pădureanu vrea să organizeze un concert în memoria Corneliei Catanga. Obstacolele de care s-a izbit artistul până acum. “Nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta.”

Aurel Pădureanu a vorbit despre dorința de a face un concert în memoria regretatei Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu nu poate trece nici acum peste moartea regretatei sale soții și traversează în continuare una dintre cele mai triste perioade din viața sa. Au trecut mai bine de trei ani de când îndrăgita Cornelia Catanga a încetat din viață, însă artistul nu poate să o uite în niciun moment. Aceștia sunt cunoscuți de întreaga țară pentru toate melodiile cu care au încântat publicul, atât în emisiunile TV, cât și la evenimente și la petreceri.

Chiar și așa, soțul artistei nu-și dorește niciun moment ca melodiile ei să fie uitate și vrea ca lumea să trăiască în continuare prin piesele sale.

Aurel Pădureanu dorește să facă un concert în memoria Corneliei Catanga

Citește și: Aurel Pădureanu o iartă pe nepoata lui Nicole Cherry! Ce probleme au avut cei doi? „Nu pot să îi mai port pică, sângele apă nu se face.”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Era o fire veselă așa cum era și Cornelia. Un munte de energie, de talent.” Rona Hartner, relație specială cu Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga! Aurel Pădureanu, îndurerat după decesul Ronei!

Invitat în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Aurel Pădureanu a vorbit despre faptul că își dorește să facă un concert în memoria soției sala, însă în momentul în care

a dat câteva telefoane, s-a izbit de refuzuri sau nici măcar nu i s-a răspuns. În cele din urmă, artistul a găsit câțiva oameni care să îl ajute cu spectacolul în memoria Corneliei Catanga și a ținut să spună câteva cuvinte despre tot parcursul până la finalitatea lui.  “Eu am vrut să nu apelez, nu aș vrea să spun numele. A cântat alături de formația Agurida și de Loredana.
Am căutat să o sun și nu mi-a răspuns absolut deloc, parcă eram nimeni în țara asta. Oamenii, când încep să aibă o anumită forță, putere financiară… Am făcut pentru teatru Constantin Tănase, au răspuns câțiva oameni de afaceri și au fost de acord, nu să îmi facă mie, pentru că nu doresc, ci să dea de la teatru Constantin Tănase, să plătesc actori, cântăreț, orchestra. Asta am dorit, am găsit câțiva oameni.”,
a spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga
Cornelia Catanga[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„N-a dormit până la ora 8 dimineața!” Ce s-a întâmplat cu fiul lui Aurel Pădureanu, la doi ani de la pierderea mamei sale

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies