Australia, scădere susţinută a numărului de noi cazuri de Covid-19

Australia, scădere susţinută a numărului de noi cazuri de Covid-19
Australia, scădere susţinută a numărului de noi cazuri de Covid-19

Autorităţile australiene au raportat sâmbătă o nouă scădere a numărului de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie The Guardian.

Numărul cazurilor confirmate a crescut cu 198 în 24 de ore. Sâmbătă după-amiază, Australia înregistra un total de 5.548 de bolnavi de Covid-19, potrivit datelor furnizate de Ministerul Sănătăţii.

Bilanţul deceselor cauzate de boala respiratorie a ajuns la 30.

Citeste si: Sibiu: un tânăr de 27 de ani a fost găsit mort în apartament

Rata de noi cazuri este în Australia de aproximativ 5%, faţă de creşterile de 25-30% înregistrate în urmă cu două săptămâni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Autorităţile au subliniat că este încă prea devreme să declare că au învins boala.

Citeste si: Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

„Trebuie să fie foarte vigilenţi acum. Chiar nu trebuie să ne gândim că am trecut de asta complet, pentru că sigur nu am făcut-o”, a spus Paul Kelly, adjunctul ministrului Sănătăţii.

Citeste si: Anunt de ultima ora! Masca devine OBLIGATORIE in acest judet, altul decat Suceava!

Sâmbătă, în portul Sydney, a avut loc cea mai mare operaţiune maritimă pe timp de pace din Australia. Au fost realimentate cu combustibil vase de croazieră, pentru ca acestea să părăsească apele australiene.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies