Autobuz de 5 stele in mijlocul naturii! Uite ce loc de cazare inedit pun la dispozitie britanicii

Autobuz de 5 stele in mijlocul naturii! Uite ce loc de cazare inedit pun la dispozitie britanicii
Autobuz de 5 stele in mijlocul naturii! Uite ce loc de cazare inedit pun la dispozitie britanicii

Autobusul este situat la marginea Radnorshire Hills, in apropiere de oraselul Hay-on- Wye din Marea Britanie. Este ideal daca vrei sa iti petreci un weekend relaxant departe de agitatia marilor orase.

Zona este de o frumusete rara. Salbaticia locului si vaile adanci si pajistile intinse asigura o priveliste de neuitat iar autobusul este practic o locuinta pe roti de 5 stele.

Acesta are podele de lemn, o zona de luat masa, bucatarie, dormitor si baie. Energia electrica este oferita de panourile solare montate pe acoperis.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Afara gasesti

un loc de facut gratarul si o platforma pe doua nivele. Poti monta astfel aici corturi sau te poti relaxa luand cina in aer liber.

Hay-on-Wye este un orasel cu un caracter aparte.  Aici are loc un festival literar iar daca vrei te poti desfata in librariile, magazinele de cadouri, cafenelele si cinema-urile locale.

Alte activitati pe care le poti intreprinde in zona sunt plimbarea in canoe pe raul Wye, cataratul, calaritul, ciclismul pe munte, pescuitul si

chiar tenisul.

Pentru mai multe detalii legate de cazarea in maiestuosul autobus intra pe www.majesticbus.co.uk

Sursa www.goodshomedesign.com



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies