Avea 126 de kilograme şi acum are 63! A făcut o schimbare la îndemâna oricui şi a slăbit cu Instagram

Avea 126 de kilograme şi acum are 63! A făcut o schimbare la îndemâna oricui şi a slăbit cu Instagram
Avea 126 de kilograme şi acum are 63! A făcut o schimbare la îndemâna oricui şi a slăbit cu Instagram

Avea 126 de kilograme şi a slăbit 63, iar acum arată senzaţional!

Josephine Desgrand, o adolescentă ambiţioasă de 19 ani, a apelat la rețeaua socială Instagram pentru a descoperi metode de slăbit care funcționează. În plus, acolo găsea oameni obişnuiţi care reuşiseră ceea ce ea doar visa: să slăbească. Poveştile lor o motivau şi acum a ajuns ea să îi motiveze pe alţii.

Tânăra a fost dependentă de ciocolată și de alte dulciuri, iar consumul excesiv de zahăr i-a triplat greutatea în doar doi ani.

Purta haine XXL, iar acum are mărimea europeană 38.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru asta a apelat la două măsuri simple:

1. A petrecut mult timp pe Instagram, admirând şi informându-se de la oameni care deja slăbiseră;

2. A înlocuit dulciurile cu bomboane mentolate; mai precis, de câte ori voia să mănânce ceva cu zahăr, lua o bomboană mentolată, dar cu puţine calorii;

Acum Josephine face şi sport regulat şi a devenit o inspirație pentru alți oameni pe Instagram. Contul ei este urmărit de 139.000 de persoane.

Pentru ziarul britanic The Sun, tânăra a declarat:

„Foloseam Instagram-ul zilnic cu scopul de a găsi soluții și de a slăbi. Îmi plăcea să mă uit la poze cu oameni din totă lumea care au reușit să slăbească. Aceste fotografii mă motivau.

Am început să văd ceea ce fac ca pe un stil de viață. Când simțeam că îmi vine să renunț, mă uitam pe Instagram și găseam din nou motivația de care aveam nevoie”.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Emiliana, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil", tatuaje pe tot corpul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies