Jean de la Craiova a povestit despre perioada copilăriei și despre anturajul pe care îl avea, dar și despre momentele de inferioritate simțite.
Jean de la Craiova este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din țară, cu o carieră de succes, o familie frumoasă, dar, mai ales, fericit că poate să își permită aproape orice.
„Copilăria mea de la țară se stinge ușor.” Cum a fost copilăria lui Jean de la Craiova
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Jean de la Craiova nu a avut întodeauna o viață roz, iar în momentul în care avea la școală un anturaj cu tineri din familii mai înstărite, acesta a început să se simtă
„Da, m-am simțit inferior probabil atunci când am intrat într-un cerc de mai mari. Copii de ingineri, care inginerii aveau bani. Ăia aveau faianță, eu nu aveam. Ăla avea vopsea, eu n-aveam. Ăla avea persan în sufragerie, eu aveam preș. Fiecare avea altă discuție, vorbeau despre mai mult. Tindeau către mai mult. Omul, din ce are, vrea la mai mult. Copilăria mea de la țară se stinge ușor. Intru și am de-a face cu altă lume prin meseria pe care deja începusem să o practic.”, a povestit Jean de la Craiova.
Artistul a fost întrebat și dacă se fură artiștii între ei, așa că nu a ezitat să răspundă.
„Nu că se fură, copiază o linie melodică cu care o influențează pe cealaltă. De prin Bulgaria, de prin Albania, o mai șlefuiește și uite așa au o melodie nouă. Nu asta e important. Important e s-o cânte mai bine decât ăla de a scos-o. Dacă o cânți mai prost, atunci nu e bine.”, a mai spus Jean de la Craiova.
Ce i-a învățat Jean de la Craiova pe copiii săi cu privire la viitor
Jean de la Craiova a vorbit, în cadrul unui podcast, și despre afacerile din familie, dar și despre cât de important este viitorul muzicii de petrecere în mâna copiilor și a tinerilor care vor să ducă acest lucru mai departe. Jean de la Craiova i-a învățat pe copiii săi cum să se întrețină pe viitor.
„M-am apucat de niște chestii pentru noi. Pentru ei, în primul rând, să încerce să pună niște bănuți deoparte. Să meargă pe ideea cumpăr și închiriez sau cumpăr și vând. La orice afacere de familie trebuie să fii tu sau soția, ca să eviți să te cerți. Ori tu singur, ori nimeni. Cel mai ușor, strânge bănuți și ia o garsonieră. Vorbește cu dezvoltatorul și dai acolo într-un an 3 lei, 5 lei. Dacă îți faci 15-20 de astea pe lună ești liniștit. În mâna lor va fi viitorul muzicii de petrecere. Să nu se piardă tradițiile de la petrecere, de la îmbrăcat, bărbierit, voalul, adică muzica românească.”, a povestit Jean de la Craiova.