„Avea popularitatea lui Elvis Presley.” Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu

„Avea popularitatea lui Elvis Presley.” Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu
„Avea popularitatea lui Elvis Presley.” Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu

Elena Merișoreanu păstrează multe amintiri de neuitat alături de regretatul artist Ion Dolănescu, fostul său coleg de scenă, care era idolatrizat de femei din întreaga țară.

În momentul în care artistul cânta, se spărgeau ușile și se dărmau balcoanele, conform spuselor Elenei Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neștiute despre Ion Dolănescu

Atât Maria Ciobanu, cât și Margarita Valenciano l-au iubit pe Ion Dolănescu. Există mulți care afirmă că artistul a avut mai multe povești de dragoste.

Cu toate acestea, se spune că artistul a avut și alte povești de dragoste, deși era foarte discret în privința lor.

Ion Dolănescu a avut mare succes la femei și spectacolele lui erau pline de isterie și nebunie, fiind considerat un simbol și un fel de Elvis Presley al României. Nu se știe cu cine s-a potrivit cel mai bine, dar a avut o mare pasiune atât pentru Maria Ciobanu, o solistă remarcabilă, cât și pentru Margarita, mama lui Dragoș, cu care mai venea în turnee.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Am făcut multe turnee cu Ion Dolănescu, el mi-a fost coleg. Ion a avut aceste două mari iubiri, pe Maria Ciobanu, mama lui Ionuț, și pe Margarita Valenciano, mama lui Dragoș. Dar, lasă, că a mai avut și pe altele! A fost însă foarte discret, nu povestea. Avea mare succes la femei. Îmi aduc aminte că a venit una la el, care a leșinat, când l-a văzut. Striga: „Vreau să pun mâna pe el!”.

Ion Dolănescu a fost un simbol, un fel de Elvis Presley al României. Era nebunie, isterie, la spectacolele lui! Dacă avea concert la sală, se dărâmau balcoanele, se spărgeau ușile, ca la Irina Loghin, când a apărut în duet cu Benone Sinulescu. Pe urmă, au venit Maria Ciobanu și Ion Dolănescu, care au spart toate topurile, ca duet. Cu cine s-a potrivit Ion Dolănescu cel mai bine? N-am să știu niciodată.
A avut o mare pasiune și pentru Maria Ciobanu, o solistă fără egal, dar și pentru Margarita, mama lui Dragoș, cu care mai venea în turnee, o femeie stilată și învățată”,
a povestit Elena Merișoreanu, pentru impact.

Maria Ciobanu, marea iubire a lui Ion Dolănescu

Povestea de dragoste dintre Ion Dolănescu și Maria Ciobanu este una cunoscută și apreciată în lumea muzicii populare.

Acești doi artiști iubiți s-au cununat religios, chiar dacă existau zvonuri că la acea vreme erau căsătoriți în acte cu alte persoane.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„N-am făcut nuntă decât cu Dolănescu! Eram căsătorită cu tatăl Cameliei. Mă îmbolnăvisem de la o intoxicație și mă internasem. Eu mă gândeam că am cancer. Și a venit Ion Dolănescu în spital cu textul unei melodii și m-a întrebat dacă vreau s-o înregistrăm. El era militar în termen la Ciocârlia. După ce am înregistrat melodia, a luat toată țara foc, a fost un real succes. Noi nu aveam nimic unul cu altul, eu eram căsătorită cu Burnea, el umbla cu Iustina Băluțeanu.

Am umblat împreună în turnee, lumea zicea deja că suntem soț și soție. El se ținea de capul meu și eu nu voiam, s-a ținut după mine vreo 2 sau 3 ani. Aveam o colegă de la Doina Olteniei și îi zicea ei: „Ce are ființa asta de nu mă bagă în seamă deloc? Fă, eu dacă nu mă însor cu asta, mă omor!”. Așa s-a exprimat! Se îndrăgostise și el de mine, și eu de el, dar nu puteam pentru că eram căsătoriți amândoi. Până la urmă, am luat hotărârea și am divorțat amândoi. Când am făcut nunta, eram gravidă în trei luni cu Ionuț! I-am zis că vreau nuntă, dar să mi-o aducă pe Maria Lătărețu, o iubeam foarte mult”, a povestit Maria Ciobanu în urmă cu mai mult timp.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Cam cum aș putea să trăiesc eu?” Ce pensie are Maria Ciobanu, după 40 de ani de carieră

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies