„Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat.” Câți ani avea soția lui Adrian Mutu, atunci când acesta s-a îndrăgostit de ea?

„Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat.” Câți ani avea soția lui Adrian Mutu, atunci când acesta s-a îndrăgostit de ea?
„Aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat.” Câți ani avea soția lui Adrian Mutu, atunci când acesta s-a îndrăgostit de ea?

Adrian Mutu a uimit fanii prin povestea de dragoste pe care o are cu Sandra, partenera sa de 10 ani de zile. Ea avea 15 ani când a zărit-o prima oară.

Adrian Mutu este unul dintre cei mai faimoși fotbaliști din România și în prezent ocupă funcția de antrenor la Rapid, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal din țară.

 Recent, el a fost invitat în podcastul lui Bobonete, „Da, Bravo", unde a discutat despre mai multe subiecte legate de viața sa. Mutu este căsătorit cu Sandra de mai bine de zece ani și împreună au parcurs o experiență inedită pe drumul vieții.

Citește și: „Eram foarte tânăr.” Adrian Mutu a vorbit despre relația cu soacra lui. Cum se înțelege cu mama partenerei sale

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce este dragostea adevărată

Sandra și Adrian Mutu sunt căsătoriți de opt ani, dar își împărtășesc dragostea de zece ani.

Adrian Mutu consideră că dragostea adevărată nu se pierde niciodată și atunci când două persoane se iubesc cu adevărat și sunt ghidate de iubire, nu pot fi capabile de ură. Cu toate acestea, antrenorul nu poate prezice cât va dura această dragoste, dar afirmă că este sigur de existența acesteia în prezent. Legătura dintre cei doi este puternică nu doar din punct de vedere fizic, ci și la nivel energetic și imaterial.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința.

Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebuie să ne gândim, tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.”, a povestit Adrian Mutu în podcastul lui Bobonete.

Ea avea 15 ani când a văzut-o prima oară

Povestea lor se întinde pe o perioadă de zeci de ani, începând cu momentul în care Adrian Mutu a observat-o pe Sandra la vârsta de 15 ani, când aceasta participa la un concurs celebru. Cu toate acestea, la momentul respectiv, Adrian avea deja 30 de ani, ceea ce însemna o diferență de vârstă de 15 ani între cei doi. În plus, Adrian era deja căsătorit, dar admite că i-a plăcut aspectul fizic al Sandrei încă de atunci.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Eu am văzut-o pe Sandra când era mai mică, când era la Miss România, avea 15 ani, mi-a plăcut de atunci, îmi plăcea de faptul cum arăta, aveam 30 de ani pe vremea aia, eram și însurat.

Când am divorțat eu m-am mutat și în România și am avut posibilitatea să o cunosc pe Sandra și m-am bucurat”, a povestit Adrian Mutu, în cadrul podcastului lui Măruță.

Citește și: Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. „Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies