"Aveam o poftă nebună de amor într-o zi, când mi-am zărit fosta iubită pe stradă. Am chemat-o la cafea, iar apoi mi-a sugerat să mergem la mașină. În câteva minute, eram dezbrăcați și în acțiune. E incredibil ce a putut să-mi facă"

"Aveam o poftă nebună de amor într-o zi, când mi-am zărit fosta iubită pe stradă. Am chemat-o la cafea, iar apoi mi-a sugerat să mergem la mașină. În câteva minute, eram dezbrăcați și în acțiune. E incredibil ce a putut să-mi facă"

Un tânăr din Marea Britanie pare să aibă regrete legate de despărțirea de prima sa iubită, una care se pare că era minunată în pat. Așa că îi scrie specialistei în relații a publicației The Sun, Deidre.

"Am cunoscut-o când aveam 20 de ani, iar ea avea 19. A fost prima femeie cu care m-am culcat și probabil m-a răsfățat mai mult ca oricare alta după.

Era incredibil de entuziastă în a experimenta, așa că totul era mereu proaspăt și excitant.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai- 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cu actuala mea iubită sunt de câțiva ani. Avem amândoi 25 de ani. Sexul cu ea e plictisitor și de multe ori renunțăm la așa ceva pentru că nu are chef. Când totuși facem amor, nu pot decât să mă gândesc la cum era cu fosta.

M-am întâlnit cu cea din urmă ziele trecute. Ne despărțiserăm atunci când ea a plecat la universitate și nu am făcut față distanței.

Acum, era în vizită la părinți. Am mers la o cafea și totul a părut ca odinioară. Am condus-o acasă...

Citeşte continuarea pe Antena3.ro.

Sursa foto: Shutterstock



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies