„Avem acest proiect la care am muncit de ceva timp să fie gata astăzi. De acum înainte, normal, o să avem timp de mai multe.” Marian Drăgulescu a vorbit despre al treilea copil

„Avem acest proiect la care am muncit de ceva timp să fie gata astăzi. De acum înainte, normal, o să avem timp de mai multe.” Marian Drăgulescu a vorbit despre al treilea copil
„Avem acest proiect la care am muncit de ceva timp să fie gata astăzi. De acum înainte, normal, o să avem timp de mai multe.” Marian Drăgulescu a vorbit despre al treilea copil

Gimnastul Marian Drăgulescu a dezvăluit că își dorește să devină din nou tată și să să facă pasul următorul cu partenera lui de viață, Simona Carmen.

 În cadrul unei emisiuni TV, Marian Drăgulescu a vorbit deschis despre planurile lor de viitor.

Citește și: Larisa Drăgulescu a povestit detalii şocante despre trecutul ei: „Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu, să fie surd!”

Marian Drăgulescu își mai dorește un copil

După câțiva ani de relație, Marian Drăgulescu și Simona Carmen sunt hotărâți să facă pasul către o nouă etapă în viața lor.

Chiar dacă cererea de căsătorie a avut loc, cei doi nu au fixat încă data nunții. Relația lor este înfloritoare, iar actul oficial nu își propune să schimbe acest lucru, ci să aducă mai multă bucurie și semnificație vieții lor.

Marian Drăgulescu a vorbit și despre dorința lor de a avea un al treilea copil. În ciuda faptului că nu au dat un termen precis, sportivul subliniază că acest pas important se va întâmpla la momentul potrivit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Normal că ne dorim. Ne plac copiii. Vor veni, dar toate la timpul lor”, a spus Marian Drăgulescu.

Gimnastul, despre marele pas la altar

Gimnastul, care a fost căsătorit anterior cu Larisa Drăgulescu, a menționat că relația lor s-a dezvoltat într-un mod matur după divorț.

Cei doi au rămas în relații bune și au împreună doi copii.

Deși au avut loc propunerea de căsătorie, Marian Drăgulescu și Simona nu au trecut încă prin ceremonia căsătoriei. Se pare că relația lor este foarte solidă și actul oficial nu va aduce modificări semnificative în sentimentele lor. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți își doresc să facă acest pas major în viitor. Nu intenționează să o facă în prezent, ci într-un moment similar cu acela în care vor deveni părinți, așteptând cu răbdare momentul oportun.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Despre nuntă vorbim și despre copii la fel.

Încă nu este cazul. Avem acest proiect la care am muncit de ceva timp să fie gata astăzi. De acum înainte, normal, o să avem timp de mai multe.(...) La noi, un act nu ne schimbă pe noi ca oameni. Normal că ne dorim să intrăm în egalitate, ne dorim și copii, dar nu a fost o prioritate până acum.”, a mai spus Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu și Simona Carmen continuă să construiască o relație solidă, plină de dragoste și înțelegere, și așteaptă cu emoție momentele speciale ce le vor veni în cale.

Citește și: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, celebritatea invitată în cea de-a doua ediție a show-ului “Tu urmezi!” #Sâmbătă, la ora 20:00, la Kanal D



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum facem față capriciilor unui adolescent. „A ajuns la un punct în care îți cere independența!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies