Tavi Clonda are un mare talent, atunci când intră în bucătărie și le-a arătat și celor de acasă ce aptitudini de bucătar are. În urmă cu puțin timp, artistul le-a propus internauților o rețetă delicioasă, pe bază de ouă.
Se pare că nu doar Gabriela Cristea este o gospodină pricepută, ci și soțul său. Artistul a demonstrat că are un mare talent atunci când intră în bucătărie, chiar în mediul online, unde le-a dezvăluit internauților o rețetă foarte delicioasă pentru micul dejun.
Ce rețetă specială are Tavi Clonda pentru micul dejun
Tavi Clonda a pregătit-o pentru familia lui, iar rezultatul final a fost pe măsură. Este vorba despre o lipie crocantă cu ouă, dar cântărețul are câteva ingrediente secrete care îi sunt de folos și care nu dau greș niciodată.
„Pentru că a venit mama, sora și nepoțelul la mine, am zis să le gătesc faimoasa lipie crocantă cu ou.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Rețeta de pui cu gorgonzola a Gabrielei Cristea
În altă zi, Gabriela Cristea a fost cea care și-a arătat talentul în bucătărie, pregătind un deliciu culinar pentru cei dragi. De data aceasta este vorba despre o masă potrivită pentru prânz sau chiar și pentru cină.
Prezentatoarea TV a pregătit un adevărat deliciu, și anume, pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin, și bineînțeles, și aceasta are câteva ingrediente care îi oferă un gust inedit.
„Curățăm usturoi, pe care îl pisăm bine. Am luat o cratiță specială în care fac sosul și am pus ulei, în care adaug usturoiul și pun și brânza gorgonzola, care trebuie să se topească. Cu cât e mai picantă brânza, cu atât iese mai bun sosul. Vă sfătuiesc să amestecați continuu sosul cu un tel, iar când e gata adaug smântână de gătit grasă. Nu trebui să puneți foarte multă, pentru că nu vrem să facem o tonă de sos.
Pregătirea pieptului de pui și a cartofilor
După ce ați trecut de primul pas, tot ce trebuie să faceți este să puneți carnea în tigaie, după care cartofii. Totul se pune pe rând, lucru pentru care trebuie să fiți răbdători. Conform spuselor vedetei, totul merită, deoarece gustul de la final este de-a dreptul miraculos.
„E momentul să gătim și carnea și m-am decis, până la urmă, să pun aromă de rozmarin, pentru că mi se pare potrivită. În tigaia încinsă punem ulei, usturoi zdrobit și două crenguțe de rozmarin. Adaug apoi puiul, doar cât să se pătrundă și să nu fie crud. Apoi, cum am prăjit carnea, o să prăjim și cartofii, eu folosesc unii prefierți, care trebuie trași doar puțin în tigaie, în aromele pe care el vreți voi. Eu astăzi am să pun un strop de ulei, rozmarin, usturoi și trebuie amestecați, ca să nu se lipească. La final, facem un mic plating și masa e gata. Sosul trebuie pus din belșug peste cărniță, cartofii lângă și asta este masa noastră de astăzi.”, a încheiat aceasta.