„Avem nevoie de 4 ouă, de mozzarela rasă, o lipie frumoasă, baby spanac, pesto, pecorino și o tigaie!” Ce rețetă specială are Tavi Clonda pentru micul dejun

„Avem nevoie de 4 ouă, de mozzarela rasă, o lipie frumoasă, baby spanac, pesto, pecorino și o tigaie!” Ce rețetă specială are Tavi Clonda pentru micul dejun

Tavi Clonda are un mare talent, atunci când intră în bucătărie și le-a arătat și celor de acasă ce aptitudini de bucătar are. În urmă cu puțin timp, artistul le-a propus internauților o rețetă delicioasă, pe bază de ouă.

Se pare că nu doar Gabriela Cristea este o gospodină pricepută, ci și soțul său. Artistul a demonstrat că are un mare talent atunci când intră în bucătărie, chiar în mediul online, unde le-a dezvăluit internauților o rețetă foarte delicioasă pentru micul dejun.

Citește și: „Și foarte mulți dintre voi mi-ați spus că sunt o mahalagioaică și că mi-am reclamat vecinii și că oricum Poliția a venit doar pentru că sunt eu.” Gabriela Cristea a fost criticată dur de internauți

Ce rețetă specială are Tavi Clonda pentru micul dejun

Tavi Clonda a pregătit-o pentru familia lui, iar rezultatul final a fost pe măsură.

Este vorba despre o lipie crocantă cu ouă, dar cântărețul are câteva ingrediente secrete care îi sunt de folos și care nu dau greș niciodată.

„Pentru că a venit mama, sora și nepoțelul la mine, am zis să le gătesc faimoasa lipie crocantă cu ou. Avem nevoie de 4 ouă, de mozzarela rasă, o lipie frumoasă, baby spanac, pesto, pecorino și o tigaie. Așezăm lipia pe tigaie, apoi scoatem pesto și îl întindem peste tot. Adăugăm baby spanac peste tot, iar apoi mozzarela rasă pe margine. Spargem apoi ouăle, după care punem puțină sare și piper. Se adaugă și pecorino la final. Reglăm focul mic, spre mediu, și adăugăm tigaia pe aragaz. Nu uitați să puneți capac. După trei minute, deja nu mai am răbdare, dar nu s-a făcut. După 8,9  minute e aproape gata. Arată deja senzație și miroase perfect. E gata, ia uitați-vă cum arată”, a spus Tavi Clonda pe Facebook.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Rețeta de pui cu gorgonzola a Gabrielei Cristea

În altă zi, Gabriela Cristea a fost cea care și-a arătat talentul în bucătărie, pregătind un deliciu culinar pentru cei dragi. De data aceasta este vorba despre o masă potrivită pentru prânz sau chiar și pentru cină.

Prezentatoarea TV a pregătit un adevărat deliciu, și anume, pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin, și bineînțeles, și aceasta are câteva ingrediente care îi oferă un gust inedit.

„Curățăm usturoi, pe care îl pisăm bine. Am luat o cratiță specială în care fac sosul și am pus ulei, în care adaug usturoiul și pun și brânza gorgonzola, care trebuie să se topească. Cu cât e mai picantă brânza, cu atât iese mai bun sosul. Vă sfătuiesc să amestecați continuu sosul cu un tel, iar când e gata adaug smântână de gătit grasă. Nu trebui să puneți foarte multă, pentru că nu vrem să facem o tonă de sos. Când dă în clocot, vă puteți opri și e gata sosul, dar eu complic lucrurile și adaug și un strop de vin pe care îl las să dea în fiert. La final, îi pun și o mână de pecorino, iar apoi îl las deoparte să se răcorească, nu-mi place ca sosul să fie foarte fierbinte, când îl pun peste preparat. Pun și nuci și avem un super sos.”, a explicat Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce decizie au luat Culiță Sterp și Daniela Iliescu după ce s-au cununat! Artistul a făcut marele anunț: „În curând...”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a spânzurat Iasmina la 14 ani. Vărul fetei a dezvăluit: "A fost pedepsită". Condusă pe ultimul drum cu melodii de jale- stirilekanald.ro

Pregătirea pieptului de pui și a cartofilor

După ce ați trecut de primul pas, tot ce trebuie să faceți este să puneți carnea în tigaie, după care cartofii. Totul se pune pe rând, lucru pentru care trebuie să fiți răbdători. Conform spuselor vedetei, totul merită, deoarece gustul de la final este de-a dreptul miraculos.

„E momentul să gătim și carnea și m-am decis, până la urmă, să pun aromă de rozmarin, pentru că mi se pare potrivită. În tigaia încinsă punem ulei, usturoi zdrobit și două crenguțe de rozmarin. Adaug apoi puiul, doar cât să se pătrundă și să nu fie crud.  Apoi, cum am prăjit carnea, o să prăjim și cartofii, eu folosesc unii prefierți, care trebuie trași doar puțin în tigaie, în aromele pe care el vreți voi. Eu astăzi am să pun un strop de ulei, rozmarin, usturoi și trebuie amestecați, ca să nu se lipească. La final, facem un mic plating și masa e gata. Sosul trebuie pus din belșug peste cărniță, cartofii lângă și asta este masa noastră de astăzi.”, a încheiat aceasta.

Citește și: „Le este cam suficient să se joace amândouă, dar la un moment dat Victoria se împrietenește un pic mai repede pentru că este un pic mai mare și găsește copii.” Ce vor face Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru fiicele lor, atunci când merg în vacanță



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Rețeta de pui cu gorgonzola și cartofi cu rozmarin a Gabrielei Cristea! Ingredientul secret pe care îl folosește prezentatoarea TV

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină