Avem pentru tine o variantă excelentă de fel principal, care poate fi servită cu succes vegetarienilor, o rețetă originară din bucătăria italiană, renumită la nivel global pentru cât de gustoasă este.
Avem pentru tine o rețetă italiană delicioasă: vinete și dovlecei gratinați, cu mozzarela și parmezan! Avem pentru tine o variantă excelentă de fel principal, care poate fi servită cu succes vegetarienilor, o rețetă originară din bucătăria italiană, renumită la nivel global pentru cât de gustoasă este.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregăti vinete și dovlecei gratinați, cu mozzarela și parmezan
Pentru a pregăti această rețetă ai nevoie de următoarele ingrediente: 300 de grame de dovlecei, pe care să îi tai felii subțiri, 750 de grame de vinete, pe care să le tai cubulete de un centimetru, 4 linguri cu ulei de măsline, 2 cepe roșii pe care să le toci în felii subțiri, 2 căței de usturoi, pe care să îi toci mărunt, 2 lingurițe cu oregano uscat, o conservă cu 400 de grame de roșii tocate, 2 linguri de oțet balsamic,
Citeste si: Cum se face chili con carne, o mâncare picantă, dar extrem de delicioasă
Cum să prepari vinete și dovlecei gratinați, cu mozzarela și parmezan
Dificultatea de preparare a acestei rețete este una ușoară.