Avertisment din partea lui Raed Arafat! E veste proastă pentru români: „Măsurile de relaxare duc la creștere necontrolabilă”

Coronavirus. Avertisment din partea lui Raed Aratat! E veste  proastă pentru români: „Măsurile de relaxare duc la creștere necontrolabilă”
Coronavirus. Avertisment din partea lui Raed Aratat! E veste proastă pentru români: „Măsurile de relaxare duc la creștere necontrolabilă”

După ce îmbolnăvirile din ultimele zile au ajunsă să depășească 300 la fiecare 24 de ore, Raed Arafat a lansat un avertisment pentru români. Se pare că este posibil ca revenirea la normalitate să se producă abia când va apărea un vaccin împotriva COVID-19.

„Este posibil să se amâne faza următoare de relaxare. Este posibil, nu este deloc exclus. untem îngrijorați, la început oamenii au respectat regulile, în faza 1. În faza 2 au început să audă diverse. S-a întărit curentul opiniilor împotrivă, că tot ce s-a făcut e un fiasco. Am auzit un medic care spunea că e o biată gripă, care nu e o problemă. Sunt țări care au pierdut sute de cadre medicale, și noi auzim pe cineva care spune: e o biată gripă.

Care e mesajul care se transmite? Că eu, ca medic nu cred în ce fac ceilalți medici, atunci omul ia masca de pe față, nu mai respectă regula de distanțare.

Cred că nu numai eu, poate și mai mulți colegi în cadrul grupului care include medici, personal tehnic, poate o să recomandăm amânarea momentului pentru noi măsuri de relaxare, analizând fiecare măsură care ar fi impactul ei.

Ni se cere creșterea numărului de persoane la întâlniri, să deschidem sălile de spectacole. Întrebarea e care va fi mecanismul dacă și așa cum e acum pare să fie o problemă?

E de înțeles dorința cetățenilor de a-și relua viața normală. Noi am explicat clar: ne putem întoarce la normalitatea de dinaintea virusului când o să avem vaccin, tratament sau când virusul infectează un procent mai mare pe mapamond. Dacă

nu respectăm măsurile compensatorii, măsurile de relaxare duc la creștere necontrolabilă „, a spus Raed Arafat, la Digi 24.

Citeste si: Raed Arafat, avertisment despre revenirea la starea de urgență: „La acest moment este risc să apară focare în comunitate”

Citeste si: Trei persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite după ce au fost înjunghiate într-un parc. Un bărbat de 25 de ani din localitate a fost arestat

Coronavirus. Avertisment din partea lui Raed Aratat! E veste proastă pentru români
Coronavirus. Avertisment din partea lui Raed Aratat! E veste proastă pentru români

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Coronavirus. Bilanțul în România

Până la ultima informare, 20 iunie, au fost confirmate 23.730 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.735 au fost declarate vindecate şi externate.

Tot până sâmbătă, 1.500

de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 19.06.2020 (10:00) – 20.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 16 decese (12 bărbaţi şi 4 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Argeş, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Harghita, Neamţ, Prahova, Suceava şi Tulcea.

Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, un deces la categoria de vârstă 50-59 ani, un deces la categoria de vârstă 60-69 ani, 9 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 4 decese la persoane de peste 80 de ani.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Toate decesele sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 330 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 190 de pacienţi.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies