Avertismentul Mihaelei Bilic, medic nutritionist: ”Nu există nici un detox. Acest subiect vinde!”

Avertismentul Mihaelei Bilic, medic nutritionist: ”Nu există nici un detox. Acest subiect vinde!”
Avertismentul Mihaelei Bilic, medic nutritionist: ”Nu există nici un detox. Acest subiect vinde!”

Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic demolează o practică la modă în România.

”Nu există niciun detox. Acest subiect vinde. Cheltuim bani pe mâncare, apoi cheltuim bani ca să aflăm cum să slăbim. Din nou, ajungem la construcția miraculoasă a corpului. Fiecare celulă e dotată genetic cu propriile mecanisme detox, dincolo de corpul în sine. Noi nu trebuie să avem grijă că murim intoxicați, pentru că aceste procese au loc în mod spontan, necomandate de noi. Organismul știe să și le facă când e nevoie”, a explicat Mihaela Bilic.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 13- 20 aprilie. Urmează o perioadă de purificare! Mare atenţie la boli, blesteme şi prieteni falşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ai impresia că nu ai putea singur acasă cu ciorbă de lobodă și cartofi să faci detox, ci că ce ți se vinde acolo ar putea fi mai bun.

Suntem în post acum. Detoxul banal presupune în primul rând mâncare puțină. trebuie să lași ficatul să se mai și odihnească. El e motorul principal, uzina miraculoasă. S-a ajuns la această greșeală și s-a făcut o literă de lege din a mânca trei mese pe zi, plus două gustări, lucru recomandat copiilor în creștere, slăbuți. În toată Europa, gustarea de la ora 10 a fost eliminată. Există doar cea de 4.
La noi, ni se cere adulților să mâncăm de trei ori pe zi, plus două gustări și mai vrem să slăbim”,
a adăugat aceasta, în cadrul emisiunii ”În fața ta”, de la Digi 24.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cei mai gelosi barbati in functie de zodie! Ei conduc detasat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies