Aveti grija de parul dumneavoastra cu aceiași acizi activi găsiți în îngrijirea pielii

Aveti grija de parul dumneavoastra
Aveti grija de parul dumneavoastra

Ingredientele noastre preferate de îngrijire a pielii ajung încet, încet, atât în ​​îngrijirea corpului

Exfoliați-vă scalpul cu aceiași acizi activi găsiți în îngrijirea pielii. Ingredientele noastre preferate de îngrijire a pielii ajung încet, încet, atât în ​​îngrijirea corpului, cât și în îngrijirea părului- sincer, pentru că funcționează. În timp ce îngrijirea părului a avut o abordare universală de zeci de ani, este timpul să adoptăm aceeași abordare personalizată pe care o facem pentru îngrijirea pielii. Care sunt preocupările tale pentru păr? Ce încerci să tratezi sau să întreții? Dacă pe lista dvs.

se află exfolierea, îndepărtarea depunerilor sau reducerea fulgilor și a iritației, poate fi timpul să luați în considerare adăugarea de acizi activi la rutina părului.

Acizii activi si rutina de ingrijire 

Acizii activi au devenit sinonimi cu exfolierea pielii și sunt la fel de eficienți și asupra scalpului. Deși pielea noastră (inclusiv scalpul) exfoliează în mod natural și înlocuiește celulele moarte ale pielii de la sine, acizii activi pot ajuta la accelerarea procesului, eliminând orice acumulare, reziduuri și impurități.

În timp ce acizii activi servesc toți aceluiași scop, este important de reținut că nu sunt creați egali. Iată diferența dintre unii dintre cei mai des întâlniți acizi activi în îngrijirea părului și produsele de top pe care trebuie să le încercați.

Aveti grija de parul dumneavoastra
Aveti grija de parul dumneavoastra[Sursa foto: PixaBay]

AHA

AHA (sau alfa hidroxiacizi) sunt exfolianți chimici solubili în apă care acționează pe suprafața pielii pentru a șlefui pielea moartă și depunerile fără a îndepărta pielea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Aveti grija de parul dumneavoastra
Aveti grija de parul dumneavoastra[Sursa foto: PixaBay]

BHA

BHA (sau beta hidroxiacizi) sunt exfolianți chimici solubili în ulei care pătrund adânc în foliculii de păr pentru a îndepărta excesul de uleiuri și impurități.

Acid salicilic

Un tip comun de BHA, acidul salicilic exfoliază delicat, dar eficient, scalpul și poate fi o modalitate excelentă de a combate mătreața, mâncărimea și iritația.

Bonus: are si proprietati antibacteriene.

PHA

PHA- sau acidul polihidroxi- este cel mai blând mod de a elimina pielea moartă de pe scalp. Deoarece PHA-urile au molecule mai mari, nu pot pătrunde la fel de adânc ca alți acizi. Acţionează exclusiv pe suprafaţa scalpului, reducând şansele de iritare.

Citeste si: Probleme comune ale pielii și ce pot însemna acestea

Citeste si: Cofeina în îngrijirea pielii: funcționează cu adevărat?



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies