Aveți grijă la voluntarii care împart Paștile sau Lumina! Avertismentul medicului Streinu-Cercel: „Nu trebuie să primim pe nimeni!”

avertismentul, medicului, adrian streinu-cercel, lumina, paștile
avertismentul, medicului, adrian streinu-cercel, lumina, paștile

Medicul Adrian Streinu-Cercel a lansat un avertisment cu privire la voluntarii care împart Paștile sau Lumina. Acesta sfătuiește să NU primim pe nimeni în casă.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a criticat dur acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne și Biserica Ortodoxă Română, acord în baza căruia anumiți voluntari, vor împărți credincioșilor Sfintele Paști și Lumina Sfântă de Înviere.

Citeste si: NEWS ALERT: Nou focar de infectie cu coronavirus in Romania! Anuntul autoritatilor: ce oras este afectat

Medicul Adrian Streinu-Cercel avertizează că ne așteaptă o perioadă grea

Astfel, mai mult decât atât, Managerul Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” a mărturisit că urmează o perioadă dificilă, întrucât rata mortalității a crescut. Deși și numărul persoanelor vindecate a crescut, curba infectărilor este ascendentă, fapt ce denotă că suntem departe de a câștiga acest război contra coronavirusului.

„Ne așteaptă zile grele. Rata de mortalitate este 5.7%, care este mare. Gripa este sub 1%.

Mai avem o curbă în creștere bunicică, curba vindecărilor. Peste ea e rata infectărilor, că acolo intră cei asimtopmatici, cei cu forme ușoare sau medii, e pantă mare. Ecartul dintre cele două e semnificativ,” a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, un alt virus amenință România. Medicii sunt în alertă

avertismentul, medicului, adrian streinu-cercel, lumina, paștile
avertismentul, medicului, adrian streinu-cercel, lumina, paștile

De asemenea, managerul Institutului „Matei Balș” i-a sfătuit pe oameni să stea în case și să NU primim voluntarii trimiși de Biserica Ortodoxă, pentru a ne aduce Sfintele Paști și Lumina Sfântă, deoarece ne expunem unui risc foarte mare.

Nu ieșiți din casă! Dacă vrem să menținem acest aspect trebuie să stăm aceste zile acasă. Noi nu știm cine ajunge la ușile noastre.

Nu trebuie să primim pe nimeni, n-are ce să caute la noi în poartă, de oriunde ar veni el! Să nu ne băgăm în casă ce n-avem nevoie. Nu e cazul de daruri de la greci", a continuat Adrian Streinu-Cercel, în cadrul unei intervenții televizate.

Citeste si: Poti lua coronavirus de pe lumanarea de la care primesti lumina sfanta? Precizari importante

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Doamne, ce gest! În plină pandemie, Prințul Harry și Meghan Markle distribuie mâncare bătrânilor și bolnavilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies