Avril Lavigne s-a logodit cu artistul Mod Sun: „În ziua în care ne-am întâlnit, am știut că tu ești aceea”

Avril Lavigne
Avril Lavigne a fost ceruta de sotie

Artista de origine canadiană în vârstă de 37 de ani a primit nelul de logodnă de la Mod Sun, într-o călătorie la Paris.

Veste minunată în showbiz! Artista Avril Lavigne trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, după ce a fost cerută de soție!

De origine canadiană, Avril Lavigne a fost cerută de soție de colegul cântăreț de pop-punk Mod Sun.

Extrem de fericită, Avril Lavigne a împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare. Artista a primit inelul de logodnă în timpul unei plimbări romantie cu barca pe râul Sena, pe data de 27 martie.

Cântăreața a decis să posteze o colecție de fotografii și de filmulețe din ziua în care iubitul său, în vârstă de 35 de ani, a decis să facă pasul cel mare.

Citeste si: Milioane de fani sunt in stare de soc! Cantareata a fost diagnosticata cu boala Lyme: "Am acceptat moartea!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Avril Lavigne a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista People: „El a știut de la început că îmi doresc un diamant în formă de inimă pentru că în ziua în care ne-am întâlnit aveam inele de inimă pavé asortate. Le purtam în fiecare zi. Așa că e normal să ai un inel de logodnă în formă de inimă. Îmi place atât de mult!”, a povestit emoționată frumoasa artistă în vârstă de 37 de ani.

Mai mult ca niciodată, vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și planifice viața împreună cu viitorul soț și să lucreze împreună la albume noi.

Citeste si: O cantareata si-a socat azi fanii! Divorteaza dupa 2 ani de mariaj

„Abia aștept să mă distrez, să creez, să lucrez împreună, să facem turnee împreună, să creștem împreună.

Mă simt bine să ai pe cineva care te poate ajuta să sărbătorești vremurile bune, să te sprijine în momentele grele și să fii acolo pentru toate momentele dintre ele”, a spus ea.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, primele declarații despre sarcină, după ce s-a logodit

Avril Lavigne
Avril Lavigne, ceruta de sotie la Paris[Sursa foto: Instagram]

Ce spune Mod Sun despre cererea în căsătorie

Și Mod Sun a ținut să explice cât de specială a fost această cerere în căsătorie, dar și cât de mult o iubește pe Avril:

„În ziua în care ne-am întâlnit, am știut că tu ești aceea.

Împreună pentru totdeauna până când zilele noastre se vor termina. Am avut un vis în care te-am cerut în căsătorie la Paris. Am scos un inel și te-am rugat să-l porți. Eram într-un genunchi când m-am uitat în ochii tăi. Ești prea frumoasă ca să pot descrie cuvintele mele. Te-am prins de mână și am luat o ultimă respirație... Am spus:„Vrei să te căsătorești cu mine?” Și ea a spus: „Da”.
Te iubesc, Avril!”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bonnie Wright din Harry Potter s-a căsătorit cu Andrew Lococo: „Cea mai frumoasă zi din viața mea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies