Axinte: „Cu pasiunea nu te pui, cand Bursucu isi pune ceva in cap, face!”

Axinte: „Cu pasiunea nu te pui, cand Bursucu isi pune ceva in cap, face!”
Axinte: „Cu pasiunea nu te pui, cand Bursucu isi pune ceva in cap, face!”

Cand vine vorba de dans, Bursucu, prezentatorul show-ului „Roata Norocului”, nu cunoaste limite.

 

A simtit-o pe pielea lui si actorul Florin Petrescu, cel care il interpreteaza pe Axinte de la Vacanta Mare. Prezent in platoul emisiunii „Roata Norocului”, acesta a fost luat pe sus de simpaticul prezentator si purtat in pasi de vals, fara voia lui, de-a lungul si de-a latul gradenei.
„Cu pasiunea nu te pui, cand omul asta isi pune ceva in cap, face.
Nu am avut cum sa ma echivez, asa ca am dansat cu Bursucu! M-am simtit ca un elefant printre portelanuri. Norocul e ca stangacia mea a fost eclipsata gratia acestui bursuc”, a glumit actorul.
„Am dansul in sange, pot dansa cu oricine si cu orice! Si o matura poate deveni o partenera de dans.Totul e sa ai imaginatie”, a adaugat prezentatorul de la „Roata Norocului”.
In prima editie a noului sezon „Roata Norocului” il veti putea urmari pe Axinte luptandu-se de mama focului cu vocalele si consoanele, pentru ca micuta Gabriela, o fetita
foarte inteligenta, dar care traieste la limita saraciei, sa aiba motiv de bucurie. Toti invitatii vedeta de la „Roata Norocului” vor juca in acest sezon pentru copii aflati in dificultate.
Nu ratati incepand de duminica, 23 august, de la ora 20:00, premiera noului sezon ”Roata Norocului”, prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi!

A simtit-o pe pielea lui si actorul Florin Petrescu, cel care il interpreteaza pe Axinte de la Vacanta Mare.

Prezent in platoul emisiunii „Roata Norocului”, acesta a fost luat pe sus de simpaticul prezentator si purtat in pasi de vals, fara voia lui, de-a lungul si de-a latul gradenei. 

„Cu pasiunea nu te pui, cand omul asta isi pune ceva in cap, face. Nu am avut cum sa ma echivez, asa ca am dansat cu Bursucu! M-am simtit ca un elefant printre portelanuri. Norocul e ca stangacia mea a fost eclipsata gratia acestui bursuc”, a glumit actorul.„Am
dansul in sange, pot dansa cu oricine si cu orice! Si o matura poate deveni o partenera de dans.Totul e sa ai imaginatie”, a adaugat prezentatorul de la „Roata Norocului”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



In prima editie a noului sezon „Roata Norocului” il veti putea urmari pe Axinte luptandu-se de mama focului cu vocalele si consoanele, pentru ca micuta Gabriela, o fetita foarte inteligenta, dar care traieste la limita saraciei, sa aiba motiv de bucurie.
Toti invitatii vedeta de la „Roata Norocului” vor juca in acest sezon pentru copii aflati in dificultate. 

Nu ratati incepand de duminica, 23 august, de la ora 20:00, premiera noului sezon ”Roata Norocului”, prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi!

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Vești bune pentru pensionarele cu studii superioare! Care este condiția pe care trebuie să o respecte doamnele, pentru a primi mai mulți bani

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

VIDEO Robi, Casian și Francesca din Casa Iubirii, nominalizați spre eliminare. Cine părăsește competiția ? „Nu știm ce ne rezervă viața.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies